Gastenboek Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
8 + 9=

(33)
>
(33) Susanne
Fri, 12 January 2018 10:23:38 +0000

Mark en Folker hebben ons geholpen het gedrag van onze hond beter te leren herkennen. Door een persoonlijk en warm gesprek en de juiste vragen werd al snel duidelijk waar we winst konden behalen met onze hond. Hele fijne benadering en snel resultaat!

(32) Alfonso en Joanne
Sat, 11 February 2017 14:44:14 +0000

Wat zijn wij ontzettend blij met Mark en Denise. Wij zijn in het bezit van een Akita Inu, een ras dat bekend staat als 'moeilijk' en ' eigenzinnig'.
Mark en Denise zijn twee zeer professionele mensen die weten waar ze over praten en waar ze het over hebben. Geven zinvolle lezingen en houden zichzelf up to date. Geven les bij hondenschool Fred Riet. Zijn dus zeer bekwaam en vakkundig.
Hun hart, ziel en zaligheid ligt echt bij: "De hond!"
Wat wij ook zeer waarderen is dat als je zelf voor een 'bepaald probleem' met je hond komt te staan,( bv gedragsverandering tijdens het uitlaten of wat dan maar ook) ze beiden met je meedenken, proberen met oplossingen te komen, je tips geven, en altijd een luisterend oor bieden.
Onze Akita Nena gaat 3 keer in de week met Mark en Denise mee en het is dan ECHT feest voor haar. Door het dolle heen, kwispelend van blijdschap, als ze alleen al de auto van hun aan het eind van de straat aan hoort komen. Zeer dankbaar dat we gebruik mogen maken van hun diensten. Met een gerust hart laten wij ons dierbaar bezit aan hun over. Nena en wij hebben een Gouden Plekje gevonden en hopen hier nog heeeeeeeel lang gebruik van te mogen maken.

(31) Syl van Willegen
Wed, 15 June 2016 21:05:10 +0000

Mijn hond en ik kennen Mark & Denise via de hondenschool: twee enthousiaste en betrouwbare mensen die het beste met je hond voor hebben. Luna is nu ook een paar keer met de uitlaatservice mee geweest en dat is goed bevallen. Ze zijn erg begaan met je hond en de positieve en rustige benadering waardeer ik erg. Door mijn onregelmatige werk heb ik eigenlijk zelden opvang nodig voor mijn hond, maar toch zal ik Luna zo af en toe laten meegaan, gewoon omdat `t goed (en leuk!) voor haar is!

(30) Familie Kramers
Thu, 7 April 2016 10:21:58 +0000

Onze lieve aussie Destiny gaat 3 x in de week met Mark en Denise mee. We zijn van hun diensten gebruik gaan maken nadat we hebben mogen ervaren hoe bekwaam, deskundig, rustig zij met honden omgaan via onze lessen bij Hondenschool Fred Riet. Destiny gaat dolgraag mee. Ze kijken goed in welke groep ze past en geven regelmatig terugkoppeling na de wandelingen wat we erg waarderen. Ook als je met vragen zit of advies wilt kunnen Mark en Denise je goed bijstaan.
Kort gezegd een super goede en betrouwbare service waarvan we hopen dat we er nog jaren gebruik van mogen maken. Een absolute aanrader!

(29) Jeannette Riphagen
Mon, 21 December 2015 15:04:13 +0000

Mijn labradoodle Sunny mag 1 keer in de week met Denise en Mark mee en dat is een groot feest. Heerlijk ravotten met andere honden en omdat het kleinschallig is hoef ik niet in angst te zitten dat hij niet in de gaten wordt gehouden. Ik geef hem dus met een gerust hart mee en zijn reaktie naar Denise en Mark zegt meer dan woorden, dan weet je gewoon dat het goed is. Ook als ik eens omhoog zit met uitlaat kan ik altijd bij Denise en Mark terecht die altijd meedenken en proberen een oplossing te vinden. Dus ik kan eigenlijk alleen maar zeggen " wat zijn Sunny en ik blij dat jullie er zijn" Heel erg bedankt voor alle goede zorgen..

(28) Corinne Bakx
Sun, 31 May 2015 18:06:42 +0000

Sinds september vorig jaar mag onze hond Simba eens in de twee weken met Denise en Mark mee voor een uitlaatbeurt. Simba is erg energiek en heeft het nodig om lekker uit te kunnen rennen. Omdat ik als oma van drie kleinkinderen één keer per twee weken op het hele stel pas, vond ik het fijn dat Simba toch aan zijn trekken zou komen op die dag. Voor Simba is het één groot feest. Als hij maar denkt dat hij opgehaald wordt, is hij al door het dolle heen.
Het gaat zo goed, dat we hebben afgesproken dat hij in de zomer tijdens onze vakantie mag logeren bij Denise en Mark. Wat anders bij mij een brok in mijn keel gaf, is nu iets om naar uit te kijken!
Superblij ben ik met Denise en Mark en ik (en Simba natuurlijk ook) hoop nog lang van hun diensten gebruik te mogen maken!

(27) Manon
Tue, 26 May 2015 10:54:52 +0000

Heel blij met Mark en Denise! Kleinschalig, warm, deskundig, betrouwbaar, enthousiast, flexibel en een groot hart voor dieren. Mijn hond vindt het heerlijk om bij hen te zijn.

(26) Youri Jansen
Sat, 23 May 2015 13:18:26 +0000

Marc en Denise komen bij ons over als 2 hele lieve en zorgzame mensen die goed voor onze hond zorgen. We zijn erg blij dat ze Sproet goed uitlaten!

(25) Denise Maes
Sat, 23 May 2015 13:17:22 +0000

Kalm, professioneel en observerend, dat zijn Mark en Denise. Leuke mensen waar ik met alle vertrouwen mijn viervoetterig wol kind aan mee geef. Ik vertrouw niet zo maar iemand met mijn hond met gebruiksaanwijzing, maar in het intakegesprek was al snel duidelijk dat ze positief in de omgang met honden zijn, veel van opvoeding en verschillende technieken weten en ze leren mij weer nieuwe dingen over onze hond. Ze lopen in hele kleine groepen (een enorme plus voor mij omdat er met een kleine groep beter op jouw hond gelet word) en stralen zo veel rust uit, onze hond word enorm enthousiast als ze het busje ziet! Kwaliteit voor een mooie prijs.

(24) Bart Zegers
Sat, 23 May 2015 13:16:30 +0000

Wij zijn zeer tevreden over de geboden service, altijd vriendelijk, nooit gedoe. Helaas nu tijdelijk gestopt door omstandigheden, maar hopelijk kunnen we snel gebruik maken van jullie diensten.
Iedereen kan met een gerust hart zn hond aan jullie overlaten.

>