Gastenboek Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
1 + 7=

(33)
>
(33) Susanne
Fri, 12 January 2018 10:23:38 +0000

Mark en Folker hebben ons geholpen het gedrag van onze hond beter te leren herkennen. Door een persoonlijk en warm gesprek en de juiste vragen werd al snel duidelijk waar we winst konden behalen met onze hond. Hele fijne benadering en snel resultaat!

(32) Alfonso en Joanne
Sat, 11 February 2017 14:44:14 +0000
email

Wat zijn wij ontzettend blij met Mark en Denise. Wij zijn in het bezit van een Akita Inu, een ras dat bekend staat als 'moeilijk' en ' eigenzinnig'.
Mark en Denise zijn twee zeer professionele mensen die weten waar ze over praten en waar ze het over hebben. Geven zinvolle lezingen en houden zichzelf up to date. Geven les bij hondenschool Fred Riet. Zijn dus zeer bekwaam en vakkundig.
Hun hart, ziel en zaligheid ligt echt bij: "De hond!"
Wat wij ook zeer waarderen is dat als je zelf voor een 'bepaald probleem' met je hond komt te staan,( bv gedragsverandering tijdens het uitlaten of wat dan maar ook) ze beiden met je meedenken, proberen met oplossingen te komen, je tips geven, en altijd een luisterend oor bieden.
Onze Akita Nena gaat 3 keer in de week met Mark en Denise mee en het is dan ECHT feest voor haar. Door het dolle heen, kwispelend van blijdschap, als ze alleen al de auto van hun aan het eind van de straat aan hoort komen. Zeer dankbaar dat we gebruik mogen maken van hun diensten. Met een gerust hart laten wij ons dierbaar bezit aan hun over. Nena en wij hebben een Gouden Plekje gevonden en hopen hier nog heeeeeeeel lang gebruik van te mogen maken.

(31) Syl van Willegen
Wed, 15 June 2016 21:05:10 +0000

Mijn hond en ik kennen Mark & Denise via de hondenschool: twee enthousiaste en betrouwbare mensen die het beste met je hond voor hebben. Luna is nu ook een paar keer met de uitlaatservice mee geweest en dat is goed bevallen. Ze zijn erg begaan met je hond en de positieve en rustige benadering waardeer ik erg. Door mijn onregelmatige werk heb ik eigenlijk zelden opvang nodig voor mijn hond, maar toch zal ik Luna zo af en toe laten meegaan, gewoon omdat `t goed (en leuk!) voor haar is!

(30) Familie Kramers
Thu, 7 April 2016 10:21:58 +0000

Onze lieve aussie Destiny gaat 3 x in de week met Mark en Denise mee. We zijn van hun diensten gebruik gaan maken nadat we hebben mogen ervaren hoe bekwaam, deskundig, rustig zij met honden omgaan via onze lessen bij Hondenschool Fred Riet. Destiny gaat dolgraag mee. Ze kijken goed in welke groep ze past en geven regelmatig terugkoppeling na de wandelingen wat we erg waarderen. Ook als je met vragen zit of advies wilt kunnen Mark en Denise je goed bijstaan.
Kort gezegd een super goede en betrouwbare service waarvan we hopen dat we er nog jaren gebruik van mogen maken. Een absolute aanrader!

(29) Jeannette Riphagen
Mon, 21 December 2015 15:04:13 +0000
email

Mijn labradoodle Sunny mag 1 keer in de week met Denise en Mark mee en dat is een groot feest. Heerlijk ravotten met andere honden en omdat het kleinschallig is hoef ik niet in angst te zitten dat hij niet in de gaten wordt gehouden. Ik geef hem dus met een gerust hart mee en zijn reaktie naar Denise en Mark zegt meer dan woorden, dan weet je gewoon dat het goed is. Ook als ik eens omhoog zit met uitlaat kan ik altijd bij Denise en Mark terecht die altijd meedenken en proberen een oplossing te vinden. Dus ik kan eigenlijk alleen maar zeggen " wat zijn Sunny en ik blij dat jullie er zijn" Heel erg bedankt voor alle goede zorgen..

(28) Corinne Bakx
Sun, 31 May 2015 18:06:42 +0000
email

Sinds september vorig jaar mag onze hond Simba eens in de twee weken met Denise en Mark mee voor een uitlaatbeurt. Simba is erg energiek en heeft het nodig om lekker uit te kunnen rennen. Omdat ik als oma van drie kleinkinderen één keer per twee weken op het hele stel pas, vond ik het fijn dat Simba toch aan zijn trekken zou komen op die dag. Voor Simba is het één groot feest. Als hij maar denkt dat hij opgehaald wordt, is hij al door het dolle heen.
Het gaat zo goed, dat we hebben afgesproken dat hij in de zomer tijdens onze vakantie mag logeren bij Denise en Mark. Wat anders bij mij een brok in mijn keel gaf, is nu iets om naar uit te kijken!
Superblij ben ik met Denise en Mark en ik (en Simba natuurlijk ook) hoop nog lang van hun diensten gebruik te mogen maken!

(27) Manon
Tue, 26 May 2015 10:54:52 +0000

Heel blij met Mark en Denise! Kleinschalig, warm, deskundig, betrouwbaar, enthousiast, flexibel en een groot hart voor dieren. Mijn hond vindt het heerlijk om bij hen te zijn.

(26) Youri Jansen
Sat, 23 May 2015 13:18:26 +0000

Marc en Denise komen bij ons over als 2 hele lieve en zorgzame mensen die goed voor onze hond zorgen. We zijn erg blij dat ze Sproet goed uitlaten!

(25) Denise Maes
Sat, 23 May 2015 13:17:22 +0000

Kalm, professioneel en observerend, dat zijn Mark en Denise. Leuke mensen waar ik met alle vertrouwen mijn viervoetterig wol kind aan mee geef. Ik vertrouw niet zo maar iemand met mijn hond met gebruiksaanwijzing, maar in het intakegesprek was al snel duidelijk dat ze positief in de omgang met honden zijn, veel van opvoeding en verschillende technieken weten en ze leren mij weer nieuwe dingen over onze hond. Ze lopen in hele kleine groepen (een enorme plus voor mij omdat er met een kleine groep beter op jouw hond gelet word) en stralen zo veel rust uit, onze hond word enorm enthousiast als ze het busje ziet! Kwaliteit voor een mooie prijs.

(24) Bart Zegers
Sat, 23 May 2015 13:16:30 +0000

Wij zijn zeer tevreden over de geboden service, altijd vriendelijk, nooit gedoe. Helaas nu tijdelijk gestopt door omstandigheden, maar hopelijk kunnen we snel gebruik maken van jullie diensten.
Iedereen kan met een gerust hart zn hond aan jullie overlaten.

(23) Marion Dijkmans
Sat, 23 May 2015 13:15:03 +0000

Geweldige betrokken mensen met het juiste hart voor dieren. Zo fijn om te zien dat onze Senna zo gek met ze is!

(22) Deborah Korteweg
Sat, 23 May 2015 13:13:23 +0000

Onze doodle gaat 1x per week mee. Mark en Denise zijn vakkundig en lief voor hem. Heel blij dat hij met hun mee gaat. Ze lopen met een kleine roedel zodat ze iedere hond aandacht kunnen geven. Ze worden vervoerd in een mooie ruime veilige bus. Met ieder een eigen plekje. Kortom..... Een aanrader!

(21) Mieneke
Wed, 3 September 2014 19:19:44 +0000

Onze hond Loet is in augustus ruim 2 weken bij Marc en Denise geweest. Wat heeft ze t daar goed gehad zeg. Wij hebben een hele andere hond terug! Ze heeft zoveel geleerd, en is van een wat onbezonnen pup naar een wel opgevoede hond gegaan. We merken heel erg dat de rust die Mark en Denise uitstralen volledig op Loet overgebracht is.
Nogmaals hartelijk dank voor julllie goede zorg!


(20) Sjaak en Miriam
Sat, 5 July 2014 11:33:41 +0000

Ons frans bulletje Benji is de afgelopen 10 dagen bij Mark en Denise geweest, hij heeft het helemaal goed gehad! Alle aandacht en liefde is naar hem uitgegaan. De professionaliteit en de omgang met honden is volgens ons hoe het hoort te zijn. Toen we hem hebben opgehaald zag je dat hij goed verzorgt is en dat Benji gek met hen is. Mark en Denise bedankt en tot de volgende keer!!!

(19) Manon van Driel
Sat, 5 July 2014 11:33:14 +0000

Onze labradoodle pup Jip komt al bij Mark en Denise vanaf dat hij 12 weken oud is. Beneden bij de deur begint hij al te kwispelen omdat hij herkent waar hij naar toe gaat. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek voelde het goed. Jonge enthousiaste mensen met een groot hart voor dieren.
Zeer flexibel, ze denken altijd mee.
Als Jip niet kan komen (omdat er al 2 honden zijn) komen ze naar ons huis om Jip uit te laten en met hem te knuffelen.
Wij weten dat we ons kostbare bezit op een vertrouwde plek achterlaten!
Wat fijn dat jullie er zijn.

(18) Ed
Sat, 5 July 2014 11:32:34 +0000

Vlak voor de Pasen heb ik onze Mitchie - een reu Jack Russell - voor de tweede keer naar Denise en Mark gebracht om een nachtje te logeren. Hij is erg graag bij hen en heeft het prima naar zijn zin volgens zeggen. Toen ik hem kwam brengen was er nog een loge, Bulletje , met de nadruk op tje, een prachtige en lieve engelse bulldog. Na eerst wat gegrom, gesnuffel en gestommel begreep ik dat het beste maatjes waren en samen zetten ze een geweldig geurspoor uit...en daar was Mark wat minder gelukkig mee.... Wat direct opviel , ook tijdens ons eerste gesprek met Denise en Mark, was hun gedrevenheid en liefde voor honden. Plezierig is, dat ze hun pension kleinschalig houden, zelfs voor de toekomst. Voor onze Mitch een prima adres en we weten dat hij goed verzorgt is. Dat geeft rust en vertrouwen. Zeker een adres wat ik aanraad bij anderen.

(17) Johan
Sat, 5 July 2014 11:23:59 +0000

Onze cavalier Yindee heeft vorige week een weekje bij Mark en Denise gelogeerd. Ze is geweldig verzorgd. Mark en Denise hebben oog voor de hond en maken dat de hond zich op het gemak voelt. Een aanrader als je een goed adres zoekt.

(16) Diana
Sat, 5 July 2014 11:23:34 +0000

We zijn ontzettend blij dat we mark en denise hebben gevonden, want wij konden met onze stafford pup niet overal terecht. Ze waren totaal niet bevooroordeeld en Hummer was al snel dol op ze. Als wij even geen tijd hebben en allebei weg moeten, kunnen we bijna altijd met Hummer bij ze terecht. Het is duidelijk dat Hummer goed verzorgd wordt, doordat ze naast liefde ook opvoeding mee krijgt. Ook heeft ze vaak een leuk speelkameraatje. We zijn zeker tevreden.

(15) Sandra
Sat, 5 July 2014 11:23:04 +0000

Gisteren brachten we Spot voor de eerste en vast niet voor de laatste keer bij jullie! Voelde heel vertrouwd, deskundig en lief!! Hartelijk dank ook namens Spot!

(14) Thea
Sat, 5 July 2014 11:22:30 +0000

Moest op korte termijn onze hond voor een dag onderbrengen. Was voor Mark en Denise geen probleem. Ik wist niet wat ik me voor moest stellen. Het bleek een gouden greep te zijn. Zo rustig en lief voor onze Boxer, terwijl een Boxer best veel aandacht nodig heeft en dat heeft hij gekregen. Nogmaals bedankt Denise en Mark.

>