Kan mijn hond mee met de hondenuitlaatservice? 
Wij halen de honden uitsluitend op in Dordrecht. Op deze manier zitten de honden heel kort in onze bus en kunnen wij alle tijd besteden aan waar het echt om gaat: namelijk de wandeling!

De groep bestaat uit maximaal zes honden. Er is veel diversiteit in de groep. Wij hebben pups meelopen, maar ook meerdere honden die al boven de 12 jaar zijn. Ook de rassen zijn verschillend. Van chihuahua tot labradoodle tot een reuze schnauzer. 

Niet iedere hond kan zomaar mee met de groep.
Wij vinden rust en harmonie erg belangrijk. Voor iedere hond moet het een positieve ervaring zijn met volop plezier in een ontspannen sfeer. 
Wij zijn daarom selectief of een hond wel of niet in een groep past. 

Naast dat er eisen worden gesteld aan het gedrag van de hond, is gezondheid ook erg belangrijk. Zo stellen wij verplicht dat iedere hond preventief behandeld is tegen vlooien, teken en wormen. Ook kijken wij of de vaccinaties voor Parvo, hondenziekte, HCC, Leptospirose en die voor kennelhoest op tijd worden herhaald.

 

De rondes
De rondetijden zijn puur de wandeltijden, hier zit het ophalen en terugbrengen van de honden niet bij.
Onderstaande tijden zijn richttijden, afhankelijk van de route en het verkeer kan een wandeling eerder of later starten. 
09:45 uur – 10:30 uur
11:45 uur – 12:30 uur
13:45 uur – 14:30 uur

De bus
De bus bevat 7 benches waar de honden veilig in vervoerd worden. In de bus hebben wij nog diverse spullen zoals water, drinkbakken, en handdoeken. Uiteraard heeft de bus ook een goede ventilator om de honden voor  frisse lucht te voorzien.

De wandeling
Wij gaan naar verschillende gebieden waar de honden los mogen lopen. Ook gaan wij regelmatig naar een eigen omheind terrein. 
Sommige honden gaan rustig struinen en snuffelen, anderen gaan met elkaar spelen. Ook wordt er vaak genoeg gezwommen met de waterliefhebbers. De honden genieten volop en kunnen niet wachten tot ze weer mee mogen. 
Na de wandeling worden de honden rustig uitgelopen, afgedroogd, krijgen wat te drinken en vervolgens worden ze naar huis gebracht.

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *