Hondentraining


Hondentraining

Tijdens de hondentraining gaan wij ons richten op punten die voor jou en jouw hond belangrijk zijn.
Op deze manier kunnen wij samen gericht te werk gaan en boeken we snel resultaat. 

 Enkele veel voorkomende onderwerpen die kunnen worden behandeld tijdens een hondentraining:

– ongewenste gedragingen of problemen. Zoals: blaffende honden, trekken aan de lijn, opspringen tot agressief gedrag naar honden en/of mensen.
– het aanleren van commando’s 
– gedrag en lichaamstaal van de hond
– jouw eigen gedrag en lichaamstaal, wat dit heeft ontzettend veel invloed op jouw hond.

Loop je tegen wat anders aan?  Contacteer gerust voor meer informatie en de mogelijkheden.

Mijn doel van een hondentraining

In de hondenwereld krijg je als hondeneigenaar constant tips. Niet alleen van de fokker of dierenarts, maar ook mensen op straat of via internet zijn er niet vies van om tips te delen. Hoe goed bedoeld ook, niet elke tip heeft een kern van waarheid. Sterker nog, elke hond en situatie is anders, dus een kant en klare tip bestaat niet.  Tijdens een hondentraining wil ik mensen meerdere dingen leren. Niet alleen ga ik aan de slag met punten die door jou als eigenaar benoemd zijn, ook wil ik voornamelijk meer inzicht en kennis delen zodat jij jouw hond leert begrijpen. Ik geef je eigenlijk inzichten over de psyche van een hond en hoe jij daar als mens goed mee om kan gaan.
Tijdens een hondentraining wil ik jou als eigenaar zoveel kennis geven, dat je leert om zelf na te denken. Dankzij de kennis die je van mij krijgt, kan je in de toekomst zelfstandig aan de slag met jouw hond. Het idee is dus dat mocht je in de toekomst tegen problemen aanlopen, je door te kijken naar je hond zelf het antwoord op het probleem kan vinden. Mocht je vastlopen, dan mag je natuurlijk altijd contact opnemen!