Hondenoppas in huiselijke sfeer


Hondenoppas in Dordrecht in een huiselijke sfeer.
Ben je opzoek naar een fijne en ervaren hondenoppas? 
Zoek je dagopvang of juist een hondenoppas tijdens uw vakantie of weekendje weg? Lees dan verder, misschien kunnen wij helpen!

Huiselijke hondenoppas in Dordrecht

Lekker slapen op jouw eigen plekje in onze woonkamer

Géén kennel of pension, maar knus in huis
Wij vangen de honden bij ons in huis op. De honden worden niet in kennels en/of benches geplaatst tenzij deze is meegegeven omdat de hond dit gewend is. De honden verblijven voornamelijk  in onze woonkamer. Wij vinden het fijn als u spulletjes van thuis meeneemt die uw hond gewend is.
Denk aan: mand/dekentje, speeltjes, eigen drink- etensbak of knuffeltjes. Ook is het de bedoeling dat de hond zijn eigen voer krijgt.

Veel aandacht
Wij hebben een beperkte beschikbaarheid in huis. Dit heeft talloze voordelen voor de honden en voor ons. Op de eerste plek staat dat wij dan veel individuele aandacht en zorg kunnen bieden voor onze bezoeker en zo een hechte band kunnen opbouwen.

Leuke activiteiten tijdens een verblijf
Wij doen ons best om er een leuk verblijf van te maken. Bekijk bijvoorbeeld deze blog.
Wij zorgen er voor dat uw hond de nodige beweging krijgt. Per hond is het even kijken wat deze gewend is en wat past. Met onze hondenuitlaatservice gaan wij elke werkdag meerdere malen naar het bos. De honden gaan minimaal één keer per dag gezellig mee, mits ze dit aankunnen qua conditie.
Wat veel honden ook leuk vinden is clickertraining, hersenwerk of speurspelletjes!

 

Een dagje naar het strand. Dat hoort bij een vakantie!

Een dagje naar het strand. Dat hoort bij een vakantie!

Lekker spelen met je nieuwe vrienden

Spelen met je nieuwe vrienden of rustig snuffelen in het bos.

 

 

 

 

 

 

 

Regels, rust en regelmaat
Elke hond heeft regels aangeleerd en heeft behoefte aan voldoende rust, regelmaat en ritme. Regels en regelmaat proberen wij zoveel mogelijk bij ons thuis na te bootsen:  als uw hond bijvoorbeeld niet naar boven mag, mag dit bij ons ook niet.

Interne training
Niet alleen hebben wij de benodigde diploma als hondenoppas, ook zijn wij een gediplomeerd hondentrainer. Zijn er problemen of wil je de (basis)commando’s aanscherpen? Ook dat is allemaal mogelijk. 


Hondendagopvang
: Is beschikbaar voor mensen woonachtig in Dordrecht die voor minimaal één vaste dag per week een hondenoppas nodig hebben. 
Hondendagopvang, hoe gaat dat precies in zijn werk?


Weekend- en/of vakantieopvang:
Uitsluitend in de kindervakanties (van regio midden) bieden wij ons  aan als vakantieoppas voor honden. Weekendopvang is in overleg. 
Van te voren willen wij altijd een keer kennismaken.

Benieuwd naar onze opleidingen en ervaringen?

Bekijk onze tarieven

Neem gelijk contact op

 

 

.