Vandaag hadden wij gezellig twee nieuwe honden mee met de uitlaatservice.
Wij zullen ze even kort voorstellen:

Ayka is een hond uit het buitenland en is een kruising. Ze is een dame van 5 jaar en heeft hele mooie opvallende ogen. Daarnaast heeft ze een hele lieve en vooral rustige uitstraling.
Uitlaatservice
Bink is een Labrador teefje van 2,5 jaar. Ze is goed opgevoed, enthousiast en erg vriendelijk. Ze is gek op stokken en balletjes.

Bink
Nadat wij Gizmo en Fiep hadden opgehaald hebben wij eerst Ayka opgehaald. Ze begroette ons heel erg vriendelijk en zeker toen wij de riem pakten wilde ze heel graag met ons mee. De bus was wel een beetje spannend, maar de geurtjes van andere honden waren toch wel erg interessant. Ook tijdens het rijden liet ze soms even merken dat ze het spannend vond.

Bink heeft nog nooit in een bench gezeten, laat staan dat ze in een bench is vervoerd. Hier was niks van te merken! Na een hele enthousiaste begroeting sprong ze sierlijk in de bench en ging daar lekker liggen alsof ze al jaren met ons meegaat.

Aangekomen bij het omheinde gedeelte troffen wij nog steeds Bink liggend aan. Ook Ayka was al een stuk relaxter.
De begroeting naar Gizmo en Fiep ging precies volgens het boekje. Gizmo kan soms nog wat angstig reageren voor vreemde grote honden. Echter huppelde hij al  heel snel achter Ayka en Bink aan. Vooral Ayka met haar rustige uitstraling was een nieuw vriendinnetje waar hij het goed mee kon vinden.Uitlaatservice
Al snel kwam Bink’s liefde voor takken te voorschijn. Regelmatig kwam ze even een mooie tak showen.
Wat kan ze daarnaast hard rennen!  Ze genoot ontzettend van de wandeling. Haar plezier werkte heel erg aanstekelijk voor de andere honden. Op een gegeven moment renden zowel Ayka, Gizmo als Fiep achter Bink aan.
Ook wij moesten natuurlijk er achteraan rennen, dit vonden de honden helemaal het einde! Helemaal leuk was het als de honden achter ons aan konden rennen.
Waarschijnlijk dachten voorbijgangers dat wij gek waren, maar wij en de honden hebben het in ieder geval ontzettend leuk gehad tijdens de uitlaatservice.ayka1

Tussendoor hebben wij ook het gehoorzaamheid van onze nieuwe vrienden getest. Ook dit was perfect en ze reageerden beiden netjes op de commando’s. Soms was Ayka nog wel even afgeleid van iets anders leuks, maar toch kwam ze na een tweede keer roepen heel snel naar ons toe. Nadat ze doorhad dat wij telkens nadat wij haar riepen een feestje gingen maken, kwamze steeds sneller.

Op de terugweg sprong Bink weer heel netjes in de bus. Ook Ayka vond de bus al niet meer spannend en wachtte rustig op haar beurt. Ook tijdens het rijden ging alles heel erg goed en waren alle honden rustig.

Al met al was het een hele geslaagde wandeling met hele leuke honden.
Bink en Ayka, leuk dat jullie de groep van de uitlaatservice komen versterken!

Categorieën: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *