Deze twee toppers waren één van onze eerste oppashonden. Het is daarom helemaal super dat ze nu tegelijk op bezoek zijn

Bink is een Oostenrijkse Pincher van al 11 jaar, hij komt hier als zijn baasjes op vakantie gaan. Het is een schat van een beest, geweldig en liefdevol opgevoed en zo ontzettend dankbaar. Hij vindt het heerlijk om naar het bos te gaan en kan hier ondanks zijn leeftijd nog makkelijk 1 a 2 uur rondlopen. 
Bulletje is een Engelse Buldog van 1.5 jaar, speels, zeer aanhankelijk en echt een knuffel. Hij is hier nu voor de derde keer en verblijft hier altijd minimaal twee weken. Het liefst zit hij heel de dag bij je en wilt hij dat je op dat ene plekje op zijn hals aait, dat vindt hij echt helemaal geweldig en je ziet ook dan dat zijn oogjes langzaam wegzakken.

De ontmoeting tussen deze twee was erg interessant. Bink zag Bul voor de eerste keer toen hij nog aan de lijn zat. Bink was hier duidelijk niet blij mee en liet dit merken door hard geblaf. Toen de lijn eenmaal af was, was er niks aan de hand en liepen ze rustig om elkaar heen en zochten daarna hun eigen weg. Zo’n klein detail, maar toch is de lijn een prikkel. Na de kennismaking ging het helemaal goed tussen die twee. Tot nu toe vinden ze elkaar prima en lopen vaak twee aan twee als ze los mogen in het bos. Ook vallen ze samen in slaap. Zo aandoenlijk!

Bul is er nu al twee weken en wordt donderdag jammer genoeg al opgehaald. De tijd gaat echt veel te snel. De dagen vliegen met hem om en wij merken echt dat wij een goede vertrouwensband met hem hebben opgebouwd. Wij gaan nu nog lekker genieten nu deze twee bij elkaar zijn. Bink blijft nog ruim anderhalve week, dus van hem kunnen wij gelukkig nog even blijven genieten wat wij zeker weten zullen doen!

Categorieën: Blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *