De hond op de bus, wie is dat nou precies?
Dit is een vraag die wij regelmatig gesteld krijgen. Tijd om die vraag eens uitgebreid te beantwoorden!

De hond op de bus heet Bink.
Bink is een Oostenrijkse pinscher die wij in 2013 leerden kennen. Hij was toen 11 jaar en kwam tijdens vakantieperiodes bij ons logeren.
Hij was één van onze eerste oppashonden.

Vanaf het begin waren wij al heel gecharmeerd van Bink. Hij was (heel)slim, actief, werklustig, rustig in huis, vriendelijk, een kroeldoos, luisterde goed, waaks wanneer jij wilde dat hij waaks was, lief voor mijn oma en hij kon je dag weer helemaal goed maken als je alleen al naar zijn lieve kop keek.
Ook zijn baasjes zijn heel erg vriendelijk en geweldige mensen.
Gelukkig kwam Bink steeds vaker zijn vakantie bij ons doorbrengen! Iets wat onze band alleen maar sterker maakte.

Tekst gaat door onder de video.

 

Bink heeft niet alleen een geweldig karakter, hij heeft ons ook veel geleerd over honden maar ook over onszelf. Iets wat we tot vandaag nog elke dag gebruiken en dus dankbaar voor zijn. In het filmpje zie je mij trainen met Bink op doe Do as I do methode.
Geweldig hoe snel hij het oppakte. Maar ook hersenwerk en snuffelspelletjes vond hij geweldig. Vooral met stukjes wortel!
Wij verstopten dan stukjes wortel door het hele huis, vervolgens mocht hij ze zoeken. Prachtig vond hij dit.

Helaas is Bink dit jaar overleden. Hij heeft een hele mooie leeftijd bereikt, maar ondanks dat is het een heel gemis en hebben wij er veel verdriet van gehad.
Nooit meer kunnen wij naast hem op de grond liggen kroelen, of lachen vanwege zijn scheten of genieten van hem terwijl hij door de bossen heen rent.
Bus
Bus
Bus

Categorieën: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *