Het is weer eens tijd voor een koppenpost! Op deze koppenpost zie je de honden die deze week van maandag zijn mee geweest met de hondenuitlaatservice. Ook deze keer zal ik ze kort voorstellen.

Eerste horizontale rij van links naar rechts:
Alys: Deze Ierse Setter is zo knuffelig en zo ontzettend lief naar ons en naar andere honden. Ze gaat graag samen op ontdekkingstocht en houdt van snuffelen, al vindt ze spelen ook steeds leuker worden!
Boeddie: Een echte Border Collie die houdt van renspelletjes met de andere honden.
Kira: Komt uit Griekenland en is verzot op eten. Ook krijgt ze iedere hond aan het spelen, een echte allemansvriend die andere honden op hun gemak kan stellen.
Boukje: Knuffeldoos eerste klas, die altijd maar meer aandacht en aaitjes wilt. Ze houdt van rustig rond snuffelen en van pootje baden.
Buco: Stoere chihuahua die het leuk vindt om met andere honden te spelen en te dollen, hij heeft VEG gelopen met zijn baasje!
Brommer: Lief, zachtaardig, leergierig, werkwillig, enthousiast en sinds een korte tijd een waterrat. Hij houdt van spelen, rustig wandelen en komt regelmatig bij je kijken om een knuffel te vragen.

Tweede horizontale rij van links naar rechts:
Destiny: Brommer is haar allergrootste liefde, al vind deze dame ook Tessa en Keet en Pepper ontzettend lief. Spelen en hard rennen doet ze erg graag!
Diego: Op deze foto liep Diego voor de tweede keer met ons mee. Het is een energieke hond die dol is op water en balletjes.
Luna: Een Duitse herder die af en toe met ons meeloopt. Ze komt heel inponerend over, maar ze heeft een hartje van goud.
Gizmo: Nog een stoere chihuahua! Hij speelt graag met andere kleine honden. Met grotere honden, zoals Dirk en Kira, gaat hij liever op snuffeltocht.
Fiep: Is een echt dametje die houdt van lange afstanden lopen, het liefst met een zonnetje.
Julia: Deze Cavalier woont samen met Twinkel. Je maakt haar heel blij met bosjes! Tijdens de wandeling loopt iedereen netjes op het pad, behalve Julia.. Die hoor je ritselen door de bosjes. Als we stilstaan gaat ze graven, opzoek naar wat lekkers.

koppenpost11
Derde rij van links naar rechts:
Pepper: woont samen met Keet en is een echte Flatt coated retriever. Ze is een echte lebberaar! Spelen en zwemmen vind ze geweldig.
Laki: Naast Twinkel heeft ook Laki dit jaar veel meegemaakt. Gelukkig gaat nu alles goed met hem en kan hij weer genieten van de wandelingen. Hij houdt niet van drukte of van harde regen en hij kan héél snel rennen, het liefst met een takje in zijn mond!
Lizzy: Is een jonge witte labradoodle die niet kan kiezen tussen wandelen, spelen of kroelen. Ze is heel lief!
Nena: Deze akita inu teefje zit midden in haar pubertijd. Haar beste vriendinnetje is Suki.
Pastis: Hij houdt van heerlijke boswandelingen en is meer dan blij om zijn maatjes weer te zien. In het begin is hij een beetje druk, maar de rest van de wandeling snuffelt hij rustig rond en af en toe daagt hij andere honden uit tot een spelletje
Nibor: Een heerlijk aanhankelijk dier die met iedere andere hond over weg kan. Het liefst speelt hij liggend op de grond met zijn vriendinnetje Roxy

Vierde rij van links naar rechts:
Pino: Deze boomer heeft helemaal zijn plekje in de groep gevonden. Hij is dan wel klein, maar hij houdt met gemak de andere honden bij!
Raya: Deze hartendief is ook een beetje een pechvogel. Ze heeft veel verschillende allergieën en artrose. Ondanks dat is ze een blije, enthousiaste en zeer vriendelijke hond waar je gelijk bij het eerste contact verliefd op zal zijn. Ze houdt van rustige wandelingen waarbij ze haar gekke vijf minuten kan uiten door hard te gaan rennen. Ook zwemmen is haar hobby.
Bonnie: Is een beetje op zichzelf en zoekt andere honden niet zo op. Met pups ( en blijkbaar ook jonge kittens), is ze geweldig. Bonnie is een echte ontdekker. Ze komt al 3 jaar elke woensdag bij ons in de dagopvang en af en toe in de vakantieopvang. Bonnie is een Petit Basset Griffon Vendeen.
Roxy: Op en top labrador, water is geweldig, andere honden zijn geweldig, mensen zijn geweldig en zelfs dat blaadje op de grond is geweldig en voor voer doet ze alles.
Semmy: Semmy vindt het heerlijk om door de bossen en grasvelden te struinen. Ze ‘jaagt’ graag op muisjes. Naar andere honden is ze een echte mama. Semmy komt regelmatig even knuffelen.
Sophie: Kleinde wildebras! Sophie vindt het heerlijk om achter andere honden aan te rennen. Ze is dan ook heel snel. De Elzen vindt ze een heel leuk gebied.

Vijfde rij:
Tessa: Net als Roxy is Tessa ook een echte labrador. Daarnaast is ze ook een beetje lomp, maar o zo lief!
Teun: Teuntje is soms een beetje onzeker. Hij is een vriendelijke en rustige hond die dol is op balletjes.
Tommy: Deze golden retriever is ook al zo’n kroeldoos. De bus vond hij een beetje spannend, maar dat gaat nu al veel beter. Dit komt omdat hij de wandelingen helemaal het einde vind. Als hij de andere honden uit de bus ziet komen begint hij te piepen van blijdschap.
Twinkel: Woont samen bij Julia. Samen waren ze onze eerste uitlaathondjes. Ze lopen in begin 2017 3 jaar dagelijks met ons mee. Twinkel heeft dit jaar een nieuwe knie gehad en moet rustig aan doen. Ze houdt van zwemmen en van haar frisbee.
Spike: Hij ziet er heel stoer uit, maar hij was als de dood voor andere honden. Met de week gaat het beter en hij heeft al nieuwe vrienden gemaakt. Het is heel leuk om hem steeds zelfverzekerder te zien!
Keet: Woont samen bij Pepper. Keet is wat ouder en ook iets rustiger. Ze vindt het heerlijk om te struinen of te zwemmen.

Onderste rij:
Suki: Het beste vriendinnetje van Nena, samen liggen ze het liefste over de grond te rollen.
Sunny: Deze labradoodle loopt op de woensdag met de andere doodles mee. Hij heeft heel veel plezier met ze!
Tyson: Ondanks  dat hij (eindelijk) uit zijn pubertijd is, blijft Tyson een echte clown.
Yenthe: Als een trotse pauw paradeert ze door het bos. Het liefst met een tak in haar bek.
Dirk: Zijn vrolijke kop maakt heel je dag meer dan goed. Dirk houdt van goede en lange boswandelingen, zwemmen en van natuurlijk het strand.

Categorieën: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *