Samen met Pastis, Sophie, Laki, Messi en Dirk hebben wij er een feestende, vrolijke en lange groepswandeling van gemaakt. Ongelooflijk dat het één dag voor kerst was, vanwege het weer leek het wel alsof het een heerlijke lente dag was.blog2

Terwijl Dirk en Pastis zich in het water voordoen als heuse zeehonden, zijn Sophie, Messi en laki tikkertje aan het spelen. Ze zeggen dat Franse Bulletjes niet zo snel zijn. Nou, wij zagen wat anders!blog3

Pastis vindt het renspelletje er ook wel leuk uit zien en gaat na een tijdje mee doen. Dirk niet, als een echte labrador vindt hij het wel goed zo in het water.

Iblog6n het bos gaan ze met zijn allen op pad. Gezellig samen struinen door de bossen. Genieten van de rust en opzoek naar interessante geurtjes. De staarten zwaaien vrolijk alle kanten op.
Laki heeft een mooie tak gevonden. Die moet hij natuurlijk even laten zien!  Aan ons, maar ook aan Messi. Hij is ook een takkenfanaat.

blog4Pastis krijgt weer even zijn gekke vijf minuten. Hij sjeest tussen de bomen door en daagt de andere honden uit tot een spel. Dat kan de rest natuurlijk niet weerstaan! Al gauw hebben wij vijf hijgende honden om ons heen die er voldaan en gelukkig uitzien.

Er is weer rust in de groep en wij lopen gezellig verder door het bos. Na een wandeling van twee uur is het tijd om ze uit te lopen, af te drogen en weer naar huis te brengen.
Nog een laatste knuffel voor dit jaar en wij zien elkaar volgend jaar weer! blog5

Categorieën: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *