Wat ben ik er blij mee! Zo blij , dat ik er een blog over ga schrijven.
Want deze stofzuiger wil ik jullie zeker niet onthouden.

Vanwege de oppas krijgen wij veel verschillende honden over de vloer. Kortharig, langharig en wij maken natuurlijk ook wel eens een rui periode mee. Het is dan ook niet gek dat er hondenharen hier in huis rond zwerven, alhoewel dit natuurlijk niet echt een smakelijk idee/beeld is.
Wij hebben bijvoorbeeld een stoffen bank en trap. Echt een magneet voor hondenharen. Ook sommige kledingstukken zijn een heuse trekpleister.
Dagelijks probeerden wij de bank haar-vrij te houden. Wat een akelig werk. De stofzuiger pakte de kleine haartjes niet of raakte zelfs verstopt. Daarom maar met een ramentrekker geprobeerd, dit werkt een stuk efficiënter maar je bank is er minder blij mee.

 

De nieuwe stofzuiger:
Door alle hondenharen is het ook niet gek dat onze goedkope stofzuiger na twee jaar dienst het een keer begaf.
Na wat struinen op internet zijn wij de Miele Complete C3 Cat&Dog uitgekomen. Op bol.com besteld en de volgende dag al in huis.

Gelijk de handleiding doorgelezen en uitgeprobeerd. Wat een verademing! De grond is nog nooit zo goed gestofzuigd, de bank is weer als nieuw, de gordijnen zijn weer stofvrij en ga maar door. Alle haren in huis zijn in een hand om draai weg.

Het pakket biedt veel verschillende zuigkappen. Geschikt voor iedere soort vloer of meubilair.
Ook heeft de stofzuiger diverse standen. Hij heeft veel meer zuigkracht dan een reguliere stofzuiger. Maar hij kan ook heel stil staan en alsnog veel zuigkracht bieden. Ideaal voor honden die de stofzuiger een beetje eng vinden.
Ook gaat deze stofzuiger de nare geurtjes tegen die bij huisdieren komen kijken. Geen last meer van een stinkende zak dus. Daarom heeft de stofzuiger ook een goede filter voor de uitblaaslucht. Ook deze is een stuk frisser dan een reguliere stofzuiger.
In het kort: deze stofzuiger is speciaal voor honden- en katteneigenaren gemaakt. Wij zijn er erg blij mee!

 

Categorieën: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *