Wat was het voor ons een spannende periode de afgelopen tijd.
Ten eerste de naamsverandering van Hondenoppas Dordrecht naar Hondenservice Dordrecht. Hiervoor hebben wij gekozen omdat de naam als oppas onze diensten te kort doet. Als je een uitlaatservice zoekt klik je namelijk al snel verder, ja toch? Onze visie blijft hetzelfde. Wij behouden echt onze kleinschaligheid en willen veel tijd blijven steken in het persoonlijk contact. De oude website blijft nog even staan om mensen door te verwijzen. Hopelijk vindt u de nieuwe website mooi! Als er nog onduidelijkheden zijn of er nog dingen missen, dan horen wij dat heel erg graag.

Dan verder over de uitlaatservice: Wij lieten al hier en daar een paar leuke honden uit naast onze oppashonden.
Sinds kort hebben wij een busje aangeschaft. Deze bus is helemaal omgetoverd voor het gebruik van de uitlaatservice.
Gisteren zijn de 7 benches er in geplaats en vandaag hebben wij deze getest met Twinkel, Julia, Blacky en Mitchie. Wat voelden wij ons trots zeg! Wij zijn er echt heel blij mee en de foto’s zullen snel volgen. Nu is het nog wachten op de bestickering en de bus is helemaal klaar. Ook daar komt natuurlijk een foto van.

U heeft misschien al gezien dat er enkele diensten zijn toegevoegd of aangepast. Zo is bijvoorbeeld een fotoshoot nu voor iedereen beschikbaar en niet alleen voor klanten. Er is ook een dienst verwijderd, het oppassen aan huis. Vanwege onze werkzaamheden rondom de oppas en de uitlaatservice is het heel moeilijk om van huis weg te gaan om in een andere omgeving op te passen.

Nog en leuke mededeling: Het is heerlijk om samen met een hond door een prachtig gebied te struinen en te genieten van de omgeving en het plezier van uw hond. Daarom leek het ons leuk om met een groep te gaan wandelen. Dit is heel gezellig en hopelijk ontstaan er leuke vriendschappen uit. Let’s walk together start 2 augustus 10:00 in de Elzen. Zien wij u daar ook? Het is handig als u doorgeeft dat u aanwezig bent, dan kunnen wij daar rekening mee houden. Ook zonder hond bent u van harte welkom!

Categorieën: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *