Sinds kort hebben wij het uitlaten bij onze diensten toegevoegd. 
Eigenlijk zijn wij er ingerold en omdat wij het zo leuk vinden besteden wij er steeds meer aandacht aan. 
Bij ons gaat het wel anders dan de gemiddelde andere uitlaatservice, wij houden er van om echt een vertrouwd gevoel te kweken en onze kleinschaligheid te behouden en zo de honden een helemaal aangepaste en plezierige wandeling te bieden.

Meestal gaan wij naar uw adres en nemen dan uw hond(en) mee naar buiten in eigen vertrouwde buurt of gaan als het mogelijk is naar De Elzen. Op deze manier kunnen wij de wandeling helemaal aanpassen aan uw hond, hoeft uw hond niet een tijdje in de bus te zitten en kunnen wij onze aandacht echt alleen op uw hond richten in plaats van een hele roedel in de gaten te houden.
Ook is het dus bij ons geen probleem als uw hond niet los kunt lopen. Als u dat niet wilt dan doen wij dit uiteraard niet. Sowieso laten wij honden nooit loslopen in de bebouwde kom of vlakbij wegen.
Wij laten nu vier keer in de week twee cavaliertjes uit die bij ons in de buurt wonen. Wij gaan dan lekker een uur met ze lopen. Vaak doen wij dit gewoon in de wijk en zoeken daar de leuke plekken op. Veel gras, ander groen en speeltoestellen maken het natuurlijk wel leuker! Ook naar De Elzen is ontzettend leuk met ze. Twinkel houdt ontzettend van zwemmen en vindt het vooral geweldig om achter takken aan te gaan. Julia heeft er niet zo veel mee en is liever op jacht naar muizen of mollen, ieder zijn ding toch?

Vandaag hebben wij voor de eerste keer twee honden meegenomen bij een, voor ons,nieuw adres. Ontzettend spannend! Zowel voor ons maar ook voor het baasje. Ricky en Ashley zijn beiden al wat ouder en kunnen daarom niet mee met een uitlaatservice. Natuurlijk moeten ze wel even lekker naar buiten en daarom kwamen wij in beeld. Gelukkig verliep alles heel soepel en het voelde eigenlijk al heel vertrouwd aan. Hoewel ze ons nog maar één keer hebben gezien, gingen ze zonder problemen mee naar buiten. Vlakbij is een leuk stukje langs het water waar ze erg vertrouwd zijn. Dit was heel erg goed te merken. Ricky liet wel zien hoe wij moesten lopen zodat wij niet verdwaalden en zo kwamen wij netjes weer bij hun thuis aan. Nog even geknuffeld, eten gegeven, de waterbak bijgevuld en een berichtje achter gelaten. Tot snel weer!
Als u meer vragen heeft over onze uitlaatdiensten dan staat het natuurlijk vrij om te vragen. Ook als u interesse heeft kunt u natuurlijk contact met ons opnemen!

Categorieën: Blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *