Op dit moment zijn wij de inrichting aan het veranderen in onze woonkamer.
Via Marktplaats zagen wij een advertentie met een leuke salontafel. Helemaal onze smaak, maar wel helaas een klein halfuur rijden.
Wij willen onze oppashonden zo min mogelijk alleen laten, dus zijn wij opzoek gegaan naar een leuke oplossing. Deze was snel gevonden. Het baasje van Timber heeft ons een tijdje terug het Cadettenkamp in Teteringen laten zien, een ontzettend mooi gebied waar de honden los mogen lopen, en dit gebied ligt vlakbij waar wij de salontafel wilden ophalen.  1+1=2! Het leek ons heel leuk om met Bonnie en Swieber lekker er op uit te gaan. Ook autorijden vinden ze niet erg, dus dat de rit wat langer duurt dan normaal is voor hun geen probleem, zeker niet als ze straks lekker mogen rennen!

Natuurlijk hebben wij ook Timber opgebeld dat wij in de buurt kwamen, gelukkig had zijn baasje tijd en zodoende hebben wij afgesproken bij het begin van het bos.  Het was heel rustig in het Cadettenkamp, alhoewel het gebied zo groot is dat je er gerust uren kan lopen zonder een mens tegen te komen.

De honden hadden het echt gigantisch naar hun zin. Met Timber voorop liepen wij afwisselend door het bos en over het zand.
Swieber is waarschijnlijk een kruising met een renhond, en dat laat hij regelmatig blijken ook. Het was echt een gaaf aanzicht dat hij volop door het zand rende, een stuk bos meepakte en weer terug rende richting ons. Hoewel Bonnie soms probeerde Swieber bij te houden, was hij veel te snel. Ondanks dat had Bonnie het naar haar zin en liet regelmatig haar dolle kant zien.

Als het wat dichterbij was, dan weten wij zeker dat wij hier veel vaker zouden zijn. Dit gebied is echt een aanrader!

Categorieën: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *