Het is lang geleden dat wij deze twee hebben gezien. Ongeveer een halfjaar geleden denk ik.
Wij hadden er echt zin in om ze weer te zien! Wij hadden ze nog in gedachten als twee lieve knuffels, waarvan sky de echte knuffelbeer was en Donna wat meer op haarzelf was, alhoewel ze zeker kon genieten van wat aandacht. 

Het is dan altijd weer spannend om ze weer voor het eerst sinds een tijd te zien. Hoe zien ze er uit, hoe gaat het met ze en herkennen ze ons nog wel? Ze zijn natuurlijk wel weer een halfjaartje ouder. 
Ze waren precies zoals wij ons herinnerden. Donna leek ons wel te herkennen, sky had meer interesse in het huis. Toch voelde het al heel snel als oud vertrouwd.
Sky was echt een knuffel die niet bij je weg te slaan was en had al snel zijn plekje gevonden naast de bank. Over Donna waren wij echt verbaasd, op een zeer positieve manier. Ze zag er echt blij uit, was heel aanhankelijk en ook buiten had ze het enorm naar haar zin. Naar ons idee voelde ze zich veel meer op haar gemak dan de eerste keer dat ze hier kwam. 

Het was zondag lekker weer en wij besloten om naar de Elzen te gaan. Daar dook Sky lekker in het water met Donna achter hem aan. Het was echt leuk om die oudjes te zien genieten. Wij konden er wel met ze blijven lopen, maar dat kan natuurlijk helaas niet. Na een goede cooling down zijn wij weer naar huis gegaan.
Het weekend vloog echt voorbij met deze toppers en dan is het altijd weer moeilijk om gedag te zeggen. Gelukkig komen ze vast nog wel een keertje langs en wij kijken nu al uit naar dat moment! 

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *