Ja, ze waren er weer! Deze oude kanjers zijn dit weekend weer bij ons in huis geweest.
Donna en Sky zijn één van onze eerste oppashonden. Zo af en toe komen ze weer even logeren.

IMG_4379Ze houden beiden van aandacht. Donna, de labrador, vindt het geweldig om met mensen te spelen en af en toe wilt ze nog wel eens speelbijten. Hier schrikt ze soms zelf een beetje van. Maar als ze merkt dat het geen probleem is, speelt ze heel graag weer met je verder!
Sky is meer een levensgrote knuffel. Als je op de grond gaat zitten, komt hij gelijk zo dicht mogelijk bij je liggen. Hij legt dan zijn kop op je schoot en kan dan heerlijke rustgevende geluiden maken. IMG_4654

Wij hebben dit weekend dan ook veel op de grond met ze gezeten! Omdat Sky een hele rustige en aanhankelijke hond is, is hij ideaal voor mensen die bang zijn voor honden. De moeder van Mark is heel lang doodsbang geweest voor honden. Gelukkig gaat ze met stappen vooruit en Sky was haar volgende stap.
Tot nu toe heeft ze vooral kleine honden geaaid en van dichtbij gezien. Sky is van een groter formaat. En wat zijn we weer trots! Ze heeft Sky geaaid, er naast gezeten en zelfs een stukje met hem gelopen. En Sky vond het natuurlijk allemaal maar leuk, die goedzak.

Lange wandelingen kunnen ze helaas niet meer aan. Dus wij hebben vooral door de wijk met ze gewandeld. Op zondag zijn wij met het lekkere weer voor Sky en Donnaeven naar de Elzen gegaan. Het maakt ons blij om weer die twinkeling in hun ogen te zien met hun staarten weer fier overeind.  Bij de zwemvijver doken ze er gelijk in om even pootje te baden. Daarna was het al tijd om weer richting de bus te lopen.

 
Het weekend vloog voorbij en we hebben echt weer van hun aanwezigheid genoten.
Donna en Sky, tot de volgende keer!

Categorieën: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *