Vrijdagochtend was het zover. Donna en Sky kwamen een paar nachtjes bij ons slapen. Zoals altijd hadden we er echt heel veel zin in, zeker na de kennismaking die we hebben gehad. Al waren we wel een beetje zenuwachtig. Om kwart voor negen kwamen ze nog een beetje moe, maar wel vol plezier naar binnen gerent. De hondenbedden, voer en andere spullen werden gestald en het lange weekend kon beginnen.

De eerste dag verliep zoals gehoopt. Heel veel geknuffel, samen buiten wandelen en de nodige rust voor de oude dames. Vooral Donna had een paar uurtjes nodig om even haar plekje te vinden. We lieten ze dan in het begin ook even een beetje met rust, zodat ze echt konden wennen. Toen we die avond naar bed wilden was Sky het daar niet mee eens. Demonstratief ging zij voor de trap liggen en keek ons aan met een blik die zei: “Jullie komen maar bij ons beneden slapen!”.

Zaterdag begon met lekker uitslapen. Vervolgens de eerste dagwandeling om vervolgens weer eventjes te ontspannen. Die middag stond er iets bijzonders op de planning. Een heuze fotoshoot met Sky en Donna om ze eens mooi op de foto te krijgen. Daphne van den Dries (http://daphnefotografie.blogspot.nl/2013/09/52-weken-project.html?spref=fb) heeft een uur lang hele mooie en leuke foto’s van ons en de honden gemaakt. Deze zul je snel voorbij zien komen op de website.

Verder hebben we ontdekt dat honden kunnen dromen. Sky lag lekker voor de bank, totdat ze uit het niets begon te blaffen. Ook maakte ze graafbewegingen met haar pootjes. Misschien was ze aan het dromen dat ze opzoek was naar een leuke tak? Want daar is ze wel dol op, tijdens het uitlaten blijft ze takken naar je toebrengen!
Voor de rest ging het weekend heel snel. Het was echt zo voorbij.
Wel weer even wennen hoor, die leegte in huis!

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *