Ondertussen even geleden dat we hier een blog geschreven hebben. Dit is niet omdat er in deze dagen niets gebeurt is. Het is zelfs heel erg druk geweest, waardoor de blog er een beetje bij ingeschoten is. Hieronder zullen we de leukste punten er even uit lichten.
Het nieuwe jaar is begonnen met veel kennis makingen. Zo hebben we kennis gemaakt met Bonnie die vanaf nu wekelijks langs gaat komen. Bonnie is een lieve Petit Griffon waar me nog veel plezier mee gaan beleven.

Ook hebben we onze eerste logee van het jaar al over de vloer gehad. Op onze facebookpagina heb je kunnen lezen dat Bandit de enthousiaste Stafford 4 dagen bij ons was. Je hoort vaak veel vooroordelen over staffords, maar wat we al wisten is nogmaals bevestigd. De opvoeding maakt de hond en niet het ras. We zijn nog lekker het bos in geweest en ook hier was zijn gedrag weer perfect. Takken terugbrengen, springen, rollen en duiken. Het kon hem niet lang genoeg duren.

Een paar dagen geleden hebben we kennis gemaakt met Dingky, een 15 jaar oude Jack Russel. Een soepele kennismaking die uiteindelijk toch verassend eindigde. Omdat we toch niet hoefde op te passen is gelijk besloten dat Dingky die middag kwam wennen bij ons thuis. Hij heeft de rest van de middag heerlijk liggen slapen in de zachte, warme binnenkant van een paardenjas. Het maakte hem niet uit wat het is was, als het maar lekker zacht lag.

Vandaag stonden er weer twee kennismakingen op de agenda. De eerste met een dertienjaar oude kruising Husky/Herder. Geweldig om te zien hoe hij binnen enkele minuten vertrouwd zijn plaats innam naast zijn baas en alleen om even wat te drinken deze plaats verliet. De vloer lag hem gewoon veel te lekker. Ook de tweede kennismaking verliep weer super. Noah en Mika zijn net een uur weg. Binnekort even proef logeren. Wij hebben er in ieder geval alle vertrouwen in dat het goed gaat komen.

Nu zijn we beide toch wel heel erg moe. Morgen staat Bonnie om half negen al weer voor de deur, dus wij gaan snel de warme dekens op zoeken. Voor iedereen die dit vanavond nog leest alvast welterusten!

Categorieën: Blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *