Vanaf dinsdag 7 februari komt Bente bij ons stage lopen. Hartstikke leuk! stage
We hebben aan haar gevraagd of ze een stukje over zichzelf wilde schrijven. Op deze manier kunnen wij haar snel aan jullie voorstellen.
Hieronder haar zelf geschreven stukje:

Mijn naam is Bente Klein. Ik ben 21 jaar en woon in Gorinchem. Ik doe de opleiding dier en gedrag aan het Helicon college.
Tot eind april loop ik meerdere dagen per week stage bij Hondenservice Dordrecht.

Uiteraard ben ik een enorme dierengek. Ik heb stage gelopen bij het asiel in Gorinchem en Dordrecht. Ook heb ik stage gelopen bij ’t Knaagspoor in Ridderkerk. Dat is een opvang voor knaagdieren en konijnen. De stages bij deze bedrijven heb ik iedere dag met veel plezier gedaan, en heb er ook veel geleerd. Vooral honden en konijnen zijn mijn passie. Ik bezit ondertussen wel wat kennis over konijnen, maar mijn kennis over honden en het gedrag van deze interessante dieren wil ik graag nog verbreden.
stage Ik wil namelijk meer leren over hondengedrag en het zeker worden in mijn omgang met honden. Daarbij ook meteen mijn zwakke punt. Ik ben onzeker als ik met honden loop en weet mij niet altijd een zelfverzekerde houding op te stellen. Dit hoop ik tijdens mijn stage te leren!

Mijn hobby’s zijn muziek luisteren, wandelen (met en zonder hond) en lekker niksen.

Ik vertel jullie graag wat over mijn hond. Hij heet Sox (of Big, dat is z’n bijnaam die eigenlijk meer gebruikt wordt dan zijn normale naam), en is 11 jaar. Hij heeft héle grote oren. Zijn vader is een raszuiver Maltezer Leeuwtje en zijn moeder een Poedel, maar die kwam uit Spanje, dus wie weet wat daar nog meer in zit. Hij is ontzettend lief, echt een schoothondje. Heel stoer op straat, binnen echt een sukkeltje.
stage

Categorieën: Stage

1 reactie

Alfonso en Joanne Lopez · februari 4, 2017 op 10:46 am

Hoi Bente
Wat leuk dat je je op deze manier even aan ons voorstelt en wat over jezelf vertelt. Top!
Wat een bofkont ben je dat je bij Mark en Denise een stageplek gekregen hebt. Als er twee zijn waar je ongelooflijk veel ervaring op kan gaan doen en kan leren dan is het wel bij Mark en Denise. Wij wensen je heel veel succes ZET’M OP!!! Laat ze een (hondenpoepie ruiken)
Lieve groetjes
Alfonso Joanne en poot van Nena

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *