De twee weken zitten er alweer bijna op. Wat gaat dat snel zeg met een vrolijke viervoeter om je heen. De dagen lijken opeens veel sneller te gaan als er een hond is. Toch merk je pas echt goed hoe leuk ze zijn op de momenten dat ze niet in huis zijn. Die momenten dat je thuiskomt en er niemand vrolijk tegen je aanspringt.

Je weet dat na twee weken dat moment weer gaat komen en dat is waarschijnlijk precies de reden dat de tijd zo snel gaat. Maar je weet dat (hopelijk) hij later gezellig weer eens terug komt en daar doe je het voor.

Vandaag hebben we net als bij Sky en Donna een fotoshoot gehouden met Bulletje. Alweer werden er schitterende foto’s gemaakt door Daphne die binnekort weer te zien zijn op de site. Na een aantal mooie poses van Bulletje bedachten we de foto met de tak. Vol overgave gooide Bulletje zich in de strijd. Wij dachten: “die wil graag spelen en een mooie foto maken!”. De foto’s werden inderdaad mooi, maar helaas dacht Bulletje alleen maar aan het opeten van de boomschors in plaats van de mooie foto’s. Maar voor deze keer lieten we het erbij, omdat hij daarvoor al 40 keer was gaan liggen/zitten/rollen voor alle andere foto’s.

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *