Al eerder hebben wij verteld dat Bink één van onze eerste oppashonden is. Wij zijn ook heel erg blij dat hij nog regelmatig over de vloer komt en kijken hier dan keer op keer naar uit! 
Hij is er nu al meer dan een week en nog steeds worden wij met de dag gekker op hem. 

Vandaag hadden wij een fotoshoot staan. Helaas moest Daphne werken waardoor wij opzoek moesten naar een andere fotograaf. Al snel had ik hiervoor een leuke reactie via internet, maar het blijft toch spannend om met een nieuw iemand af te spreken die we helemaal niet kenden.

Gelukkig waren Joke van het Veer en Edwin Trouwborst vanaf de eerste ontmoeting op de parkeerplaats bij De Elzen ontzettend aardig en voelde het al gauw vertrouwd aan. Ook Bink vond het stel ontzettend leuk. Niet vaak zien wij hem enthousiast naar nieuwe mensen toelopen, maar hij begroette ze beiden heel erg leuk en dat geeft natuurlijk wel een goed gevoel!

Bink gedroeg zich geweldig met de fotoshoot. Op afstand gaan zitten en blijven op dezelfde plaats deed hij helemaal perfect. Het leek wel alsof hij wist wat wij van hem verwachtten. 
Natuurlijk moesten wij het ook wel leuk maken voor Bink. Daarom mocht hij weer over de takken heen springen, graven en bomen touchen. Touchen is het aanraken van een voorwerp die je aanwijst. Bink vindt dit heel gaaf en word hier dan ook erg enthousiast van. Dat het leuke beelden opleverde was een fijne bijkomstigheid 😉 Op facebook is al een foto te zien waar hij over een tak heen springt, maar deze is vandaag overtroffen.

Wij vonden het een geslaagde dag en ook Bink heeft het naar zijn zin gehad. Hij was daarna wel flink moe, dus de rest van de dag deden wij het rustig aan. 

Op Facebook staat al een voorproefje klaar. Binnenkort komen de andere foto’s hier op de website te staan.

Joke en Edwin, heel erg bedankt!

Categorieën: Blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *