Een tijdlang hebben wij problemen gehad met onze fotocamera.
Eerst was de lens kapot gegaan en nadat deze gemaakt was, lukte het niet meer om de foto’s over te zetten naar de laptop.
Daarom hebben wij een hele tijd zonder nieuwe foto’s van de honden gezeten. Maar gelukkig doet alles het nu weer!

Vooral tijdens de hondenuitlaatservice maken wij foto’s van honden. Helaas is het niet mogelijk om met iedere ronde met de fotocamera aan de slag te gaan.  . Met regen is het geen doen. Ook moet de groep er natuurlijk geen problemen mee hebben. Veiligheid en de welzijn voor honden voorop! Dat betekent dat er bij nieuwe honden die nog veel training en begeleiding nodig hebben, wij geen foto’s kunnen maken. Sommige honden vinden ‘het grote zwarte ding’ niet fijn wanneer het op hen gericht staat, ook dan houdt het natuurlijk al snel op. Maar meestal zijn de honden zo druk met het hebben van plezier dat ze het niet eens doorhebben. En dat zijn natuurlijk de leukste foto’s!

Gelukkig hadden wij deze maandag heerlijk weer en ook hele fijne groepjes. De honden gingen er mooi voor staan en dat leverde de volgende plaatjes op:
foto's van honden
Op onze facebookpagina staan meer foto’s. Ook op instagram plaatsen wij wel eens een foto. 
Wil je dat jouw hond ook lekker op pad gaat met nieuwe vriendjes? Contacteer ons en wie weet tot snel! 


1 reactie

Joop & Yvonne · december 6, 2018 op 10:09 pm

5 december, en onze hond Alys vond de zak van Pieterman, met daarin allerlei lekkere kluifjes. En een mooi gedicht. Bedankt Piet en Sint! “Leuk dat jullie aan mij gedacht hebtben”: hoor ik haar al knabbelend denken..

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *