Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
9 + 5=

(38)
(18) Ed
Sat, 5 July 2014 11:32:34 +0000

Vlak voor de Pasen heb ik onze Mitchie - een reu Jack Russell - voor de tweede keer naar Denise en Mark gebracht om een nachtje te logeren. Hij is erg graag bij hen en heeft het prima naar zijn zin volgens zeggen. Toen ik hem kwam brengen was er nog een loge, Bulletje , met de nadruk op tje, een prachtige en lieve engelse bulldog. Na eerst wat gegrom, gesnuffel en gestommel begreep ik dat het beste maatjes waren en samen zetten ze een geweldig geurspoor uit...en daar was Mark wat minder gelukkig mee.... Wat direct opviel , ook tijdens ons eerste gesprek met Denise en Mark, was hun gedrevenheid en liefde voor honden. Plezierig is, dat ze hun pension kleinschalig houden, zelfs voor de toekomst. Voor onze Mitch een prima adres en we weten dat hij goed verzorgt is. Dat geeft rust en vertrouwen. Zeker een adres wat ik aanraad bij anderen.

(17) Johan
Sat, 5 July 2014 11:23:59 +0000

Onze cavalier Yindee heeft vorige week een weekje bij Mark en Denise gelogeerd. Ze is geweldig verzorgd. Mark en Denise hebben oog voor de hond en maken dat de hond zich op het gemak voelt. Een aanrader als je een goed adres zoekt.

(16) Diana
Sat, 5 July 2014 11:23:34 +0000

We zijn ontzettend blij dat we mark en denise hebben gevonden, want wij konden met onze stafford pup niet overal terecht. Ze waren totaal niet bevooroordeeld en Hummer was al snel dol op ze. Als wij even geen tijd hebben en allebei weg moeten, kunnen we bijna altijd met Hummer bij ze terecht. Het is duidelijk dat Hummer goed verzorgd wordt, doordat ze naast liefde ook opvoeding mee krijgt. Ook heeft ze vaak een leuk speelkameraatje. We zijn zeker tevreden.

(15) Sandra
Sat, 5 July 2014 11:23:04 +0000

Gisteren brachten we Spot voor de eerste en vast niet voor de laatste keer bij jullie! Voelde heel vertrouwd, deskundig en lief!! Hartelijk dank ook namens Spot!

(14) Thea
Sat, 5 July 2014 11:22:30 +0000

Moest op korte termijn onze hond voor een dag onderbrengen. Was voor Mark en Denise geen probleem. Ik wist niet wat ik me voor moest stellen. Het bleek een gouden greep te zijn. Zo rustig en lief voor onze Boxer, terwijl een Boxer best veel aandacht nodig heeft en dat heeft hij gekregen. Nogmaals bedankt Denise en Mark.

(13) Brigitte Stotijn
Sat, 5 July 2014 11:22:01 +0000

Door (hopelijk) tijdelijke invaliditeit kan ik mijn beide Cavaliers niet uitlaten en heb gelukkig Mark en Denise gevonden! 4xpw wordt er nu toch een uur met mijn beide dames gelopen.
Ze wisten al snel hoe de beide dames in elkaar steken en zijn zelfs bezig om Twinkel van haar angst voor putten af te helpen..( ja ik weet het, klinkt bizar en heb ook geen flauw idee hoe ze er aan komt)
Inmiddels zie ik ook andere voordelen voor de toekomst, wij nemen Julia en Twinkel altijd mee als we op vakantie gaan , maar is niet altijd handig of makkelijk..dus in de toekomst gaan we wellicht ook gebruik maken van hun opvangmogelijkheid!
Het zijn erg rustige en lieve mensen waar de honden vanaf het begin gelijk mee wilden gaan lopen,
Kortom ik kan hun hulp echt aanraden!

(12) Lesley-Anne Vanhijfte
Sat, 5 July 2014 11:21:18 +0000

Afgelopen weekend hebben onze hondjes Kyra (Lakeland Terrier) en Iron (Airedale Terrier) 2 nachtjes bij Mark en Denise geslapen. De hondjes waren heel relaxed en hadden het duidelijk goed naar hun zin gehad. Je kan goed zien dat ze veel aandacht besteden aan het goed verzorgen van de hondjes en ze genoeg aandacht en liefde geven. Je kan ze hier met een gerust hart achterlaten!!

(11) Karen Ras
Sat, 5 July 2014 11:20:32 +0000

Wat heerlijk om 2 mensen te ontmoeten die zo begaan zijn met dieren, honden in het bijzonder. Die de tijd hebben en nemen om honden van anderen op te vangen, te verzorgen, uit te laten. Ik en jullie oudste oppashond Dingky zijn hier echt SUPER blij mee.

(10) Renate
Sat, 5 July 2014 11:20:06 +0000

Beste Mark en Denise

Kayra wordt laatste weken regelmatig Door jullie uitgelaten en blijft enthousiast als jullie weer voor de deur staan om der op te halen , dit betekend dat ze het super vind om met jullie mee te gaan .. Dit is voor ons ook een geruststelling dat ik geen 2 kinderen alleen in huis achter hoef te laten om met haar naar buiten te gaan ...

Jullie leveren super goed werk en ga vooral zo Door !!!!

Groetjes van jullie bovenburen ...

(9) Marian
Sat, 5 July 2014 11:19:26 +0000

Beste Mark en Denise
Timber is bijna 2 weken bij jullie geweest en hij kwam heel blij en vrolijk weer thuis. Op jullie blog is duidelijk te zien dat hij het prima naar zijn zin heeft gehad bij jullie. Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen en de afspraken voor volgende logeerpartijtjes zijn al gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 5 =