Het is tijd om Brommer in het zonnetje te zetten!
Deze Labradoodle kennen wij sinds vorig jaar augustus. Wij leerden hem kennen tijdens de puppycursus bij hondenschool Fred Riet.
In september hebben wij voor het eerst op Brommer gepast. Wat een lief en enthousiast dier! Natuurlijk nog hartstikke jong, dus Brommer moest nog veel leren.  Vanaf het begin af aan waren wij dol op deze pluizige Labradoodle. Labradoodle

In september 2015 volgde Brommer bij ons de EG cursus en het contact met de eigenaren bleef. Af en toe pasten wij nog op Brommer als de baasjes een avondje uitgingen.
Maar Brommer kwam vanaf februari 2016 bij ons in de dagopvang! Hoera! Vier werkdagen per week hadden wij het samen meer dan gezellig.

Tijdens de dagopvang ging Brommer minimaal één keer per dag mee met de hondenuitlaatservice. Dit vond hij helemaal geweldig. Vooral als zijn vriendinnetje Destiny mee mocht.  Maar ook andere honden vond hij heel erg leuk en hij was met iedereen snel bevriend.
Zo vond hij de woensdagochtend, de labradoodle wandeling, ook geweldig. Samen met de andere labradoodles was hij aan het spelen, rennen en aan het snuffelen. Een heerlijk aanzicht.

Labradoodle

Destiny en Brommer

Maar er was nog iets wat Brommer heel erg leuk vond. Samen met hem heb ik de cursus Sociale Huishond  bij Fred Riet gelopen. Ik wilde zelf ervaren hoe het is om als cursist lessen te volgen en een examen te lopen. Gelukkig mocht ik van de baasjes Brommer hiervoor gebruiken. Wat deed hij het knap! Wij zijn met een geweldige puntenlijst geslaagd.

Labradoodle

Labradoodle groepje met Brommer rechts

Brommer loopt sinds december 4 dagen per week tweemaal per dag mee met de uitlaatservice. Af en toe brengt deze labradoodle ook zijn vakantie bij ons door.  Niet gek dat onze band heel sterk is. We hopen dat Brommertje ( ook wel Bromsnor) nog heel lang met ons mee blijft lopen. Wij worden namelijk nog elke dag blij van hem!

Categorieën: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *