Wij noemen hem Spruit, Uk en Grote Gevaarte, maar zijn echte naam is Gizmo.
Vandaag is het zijn beurt om eens in het zonnetje gezet te worden. DSC_0148

Vanaf het begin dat deze chihuahua bij zijn bazinnetje is, loopt hij al met ons mee met de hondenuitlaatservice. Het voornaamste doel is hem socialiseren met andere honden en hem een leuke break geven halverwege de dag.
Gizmo is nu een dappere, kleine langharige chihuahua die in het begin echt niet zo dapper was.
Voornamelijk grote honden, gekke geluiden en natte grassprietjes vond hij allemaal maar niks. hondenuitlaatservice

hondenuitlaatservice

Wij snappen dat een grote hond voor Gizmo heel erg indrukwekkend is. Moet je voorstellen dat er een (vreemd) persoon naar je toekomt om kennis te maken waarvan jij even groot bent als zijn voet. Best beangstigend natuurlijk.
Alsnog zijn vreemde en drukke honden nog steeds niet leuk voor Gizmo, maar met de honden van de groep kan hij het erg leuk vinden. Met Fiep snuffelt hij heel de omgeving af, met Twinkel gaat hij zwemmen en hij probeert achter Boeddie en Maurice aan te rennen, maar helaas zijn die net iets te snel voor hem waardoor hij halverwege de sprint het opgeeft en even een knuffel bij ons komt halen, om vervolgens weer een poging in te zetten.
Op de foto’s zie je Gizmo op onderzoek door de ‘bossen’. Grassprieten vind hij nu meer dan leuk en banjert hier graag door heen. Soms zie je hem even bijna niet meer omdat hij zo klein is.
Ook zie je Spruit met zijn ‘bende van de hondenuitlaatservice’ lopen en hebben wij nog een foto van hem toegevoegd waarbij hij de bal van Twinkel wilde jatten. Erg grappig dat Twinkel ligt en nog steeds vele maten groter is dan Uk.
hondenuitlaatservice
Gizmo zien wij regelmatig bij de hondenschool. Als zijn baasje les geeft dan zit hij keurig naast het veld toe te kijken. Na de les mag hij dan eindelijk naar ons toe en het is zo leuk maar vooral grappig om hem zo enthousiast te zien.

hondenuitlaatservice

Categorieën: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *