Als een verlegen en een tikkeltje onzeker jongetje liep Maurice enkele maanden geleden voor de eerste keer met ons mee met de uitlaatservice. uitlaatservice
Andere honden vond hij een beetje spannend vanwege nare ervaringen in het verleden.
Nu springt Maurice met een mooie sprong de bus in, loopt kwispelend achter de andere honden aan, daagt ze uit voor een spel en heeft het overduidelijk naar zijn zin tijdens de uitlaatservice.
Wat een verschil!

Maurice is een Golden Retriever met dwerg groei. Een knuffelkont met af en toe wat pech in zijn leventje. Toch is hij ondanks voorvallen een schat en staat hij open voor contact met andere honden.
uitlaatservice uitlaatservice

De eerste keer trok hij zich erg aan Sophie op.
Sophie is een kleine witte wildebras die Maurice op sleeptouw heeft genomen. Al snel renden deze twee achter elkaar aan en rolden samen over het gras.Zo zie je op de bovenstaande foto’s dat Maurice naar Sophie toe ren en haar vervolgens vraagt voor een spelletje door de spelboog te tonen.  Ook leerde Maurice door het kijken naar Sophie hoe die kleine dame met andere honden omging.

Week bij week werd hij zekerder en enthousiaster. Ook de andere honden van de groep van de hondenuitlaatservice heeft hij leren kennen, speelt hij mee en gaan ze samen gezellig op pad.
Sinds kort hebben wij ontdekt dat er in Maurice ook een zwemmer verschuilt zit. Na zijn plons laat hij zich vallen in het gras en gaat met een blije bek over de grond heen rollen. Als je dan over zijn buikje aait, dan stralen zijn oogjes van genot.

Wij hopen dat Maurice nog een hele leuke tijd tegemoet gaat met de uitlaatservice en dat hij nog veel plezier zal hebben!
Uiteraard gaan wij daar onze uiterste best voor doen  😉 .

Categorieën: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *