Honden en sneeuw, het was de afgelopen 2 dagen volop genieten tijdens de wandelingen van de hondenuitlaatservice.
Hieronder is een filmpje te zien van afgelopen dinsdag, 12 december 2017, van alle drie de wandelingen. 

Zoals je kon zien, de honden en sneeuw was een hele leuke combinatie. Alle honden waren vrolijk, enthousiast en hadden ontzettend veel plezier.

Op de eerste foto zie je Lola, Suki en Laki. Lola is de labradoodle, Suki is een Akita en Laki is een Frans bulletje.
Lola en Suki genoten door samen te rennen  en te rollen door de sneeuw. Toen Laki de bus uit kwam, kwam hij in een winter wonderwereld terecht. Hij keek zijn ogen uit, snuffelde heel het veld door en rende door de verse sneeuw.

In het volgende fragment in de video honden en sneeuw, zie je:
Destiny de Aussie
Brommer de labradoodle
Pastis de Engelse springer spaniël
Keet, een Flatcoated retriever  

Destiny en Brommer zijn sinds hun puppytijd al beste maatjes en ravotten graag samen. Pastis is een hele grote sneeuwliefhebber en samen met Keet snuffelden ze er op los tijdens hun ontdekkingstocht in een nieuwe, witte wereld.

Vervolgens zie je een versneld fragment van honden en sneeuw. In het echt duurde dit stukje ruim een minuut. Dit filmpje werd gemaakt tijdens de laatste wandeling van de dinsdag. Op het beeld zie je Mark samen met Volker aan de wandel met 6 honden. Wij liepen gezellig in de Elzen, die ondanks de staking van het onderwijs, heerlijk rustig was. 

De foto die er na komt, zo hebben wij er nog veel meer! Het was lastig om een foto te kiezen. Op deze foto zie je Tommy, Harvey en Lola. Samen feesten, wat een plezier!
Het videofragment die daar op volgt is van dezelfde wandeling, net nadat de honden voor het eerst werden losgelaten op het veld. Je ziet Lola, Tommy, Harvey en Suki crossen en spelen. Ze zijn zo snel!

In het laatste stukje van de video zie je een slowmotion filmpje van Nibor. Wat een sprong, maar heb je ook op zijn oren gelet?

Het was een heerlijke dag! Hebben jullie ook leuke sneeuwfoto’s en/of filmpjes gemaakt?

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *