Honden uitlaten is natuurlijk al een feestje. Maar de honden uitlaten in een andere omgeving is nog leuker! Daarom zijn we met de honden naar het Cadettenkamp in Teteringen geweest. De eerste twintig minuten hebben wij gefilmd.  Als wij de honden uitlaten lopen wij natuurlijk niet zo snel, het filmpje is versneld en duurt nu daarom iets meer dan een minuut. Hieronder het filmpje: 

 

Tante Hanneke woont in Breda, dichtbij Teteringen. Dus wanneer wij de honden uitlaten in de buurt loopt ze gezellig mee. Nog meer aandacht en knuffels voor de honden! 
Op het filmpje zie je onze woensdagmiddag groep waar 6 honden meelopen: Alys, de Ierse setter, Laki de Franse Bul, Boukje de Friese Stabij, Brommer de Labradoodle, Sophie de kleine witte en Kira de Griek. 

In het begin wandelen wij even de honden warm. Het liefst rennen ze gelijk door het zand ( waarom worden honden zo euforisch als ze zand zien?) en dat is natuurlijk bij deze kou niet goed voor de spieren.  Dus even warmlopen en dan mogen ze los! Wat een feest. Ze genoten volop van de ruimte.

Het Cadettenkamp is heel overzichtelijk. Daarom is het heel makkelijk om andere honden te ontlopen. Het enige nadeel van het Cadettenkamp is dat het niet in Dordrecht ligt,  is dat er een mountainbikeroute door het gebied gaat. Deze zijn niet altijd even goed zichtbaar en met name aan de rand van het gebied en door de bossen is het even goed opletten en de honden bij je houden. 
Maar ondanks dat het woensdagmiddag was, was het voor de rest heel rustig. Dat is natuurlijk hartstikke fijn! 

Als je ook jouw honden wilt uitlaten in het Cadettenkamp, kan je het best de auto parkeren in Teteringen aan de Galgestraat gekruist aan het Cadettenkamp. Hier loop je, na een stukje bos, zo het zand op. 
Alvast een fijne wandeling toegewenst! 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *