Na 9 prachtige jaren heb ik met pijn in mijn hart besloten om Hondenservice Dordrecht te koop aan te bieden. Dit was natuurlijk geen makkelijke beslissing als je kijkt naar hoe veel het bedrijf mij gebracht heeft. De klanten en ik hopen dat iemand met een hart voor de honden het bedrijf voort zal zetten.

Dus wil jij van je werk je passie maken? Professionele opzet, website, administratiesysteem en klantenkring. Oftewel alles om per direct te beginnen aan uw passie, zonder dat u zich zorgen hoeft te hoeven maken over de rest!

Wanneer je hieronder je gegevens invult ontvang je van mij de verkoopbrochure. Hierin vind je alles wat je nodig hebt om eventueel op kopen over te gaan. Natuurlijk mag je mij altijd nog mailen of bellen (0636346156) wanneer je nog aanvullende vragen hebt!

P.S. Onder het contactformulier kun je al zien waarom ik dit werk 9 jaar met zo veel plezier heb gedaan! Neem ook gerust een kijkje op www.facebook.com/hondenservicedordrecht.

Hondenservice Dordrecht te koop