De hondentraining:
 Wil je graag de gehoorzaamheid van jouw hond verbeteren of wil je trainen dat je hond niet meer aan de lijn trekt? Wil je op een leuke manier werken aan de opvoeding van je hond?
Dan zit je goed!

Voor wie:
Wekelijks naar een hondenschool  gaan om in groepsverband een les te volgen is niet voor iedereen de meest ideale optie. Dit kan zijn omdat dit niet in je schema past of dat je graag alle aandacht wilt.  Het kan ook zijn dat het voor jou wel goed te doen is, maar dat je hond nog niet met de hoeveelheid prikkels om kan gaan.
Tijdens onze hondentraining gaan wij alleen aan de slag aan de punten die voor jou en jouw hond er toe doen. Dit kan efficiënter zijn dan het doorlopen van een hele cursus. 

Het maakt voor ons niet uit of jij de enige aanwezige bent of dat jouw gehele gezin aanwezig is. Misschien wil je graag een keer met vrienden samen een hondentraining volgen. Ook maakt het helemaal niks uit of dit nou jouw eerste hond is, of dat je al een ervaren hondeneigenaar bent. Leeftijd en ras van de hond is ook geen belemmering.  

Waar?
De plek van trainen moet passen bij hetgeen wat we gaan trainen.
Afhankelijk van de vraag kunnen wij bij jullie thuis gaan trainen, in de tuin, een losloopgebied of een andere buitenlocatie. 

Tijden en datums
De hondentraining wordt individueel gegeven(of in een door jou georganiseerde groep). De lestijden en -dagen worden in overleg bepaald. 
Wij kunnen eenmalig een les afspreken, maar ook een reeks aan lessen. Wat het beste bij jou past! 

Twijfel je of wij iets voor je kunnen betekenen?   Contacteer gerust voor meer informatie en de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!