Al voor een langere tijd stonden Iron en Kyra gepland voor het afgelopen weekend. Vrijdag was het dan zo ver! Een grote airedale terriër en een kleine witte lakeland terriër stonden samen met hun baasjes voor de deur.
Het was even erg druk in huis. Iron en Kyra waren iets te vroeg en Jip was net iets te laat waardoor wij even met drie honden in huis zaten en vier mensen. Jip vond het allemaal heel leuk en was ontzettend nieuwsgierig en wilde erg graag spelen met Kyra en Iron. Iron en Kyra zijn beide heel erg goed opgevoed en hebben geleerd om niet te spelen in huis. Vooral voor Iron was dit wel een uitdaging, hij is nog jong en vond Jip ook wel erg leuk! Ook voor Jip was het een uitdaging, wij waren wel al bezig met de commando’s zit, af en hier, maar nog nooit als er net twee andere honden in huis zijn.

Hoe druk het eerste halfuurtje verliep, zo rustig verliep de rest van het weekend. Wij hadden ontzettend geluk met het weer en maakten hier dan ook lekker gebruik van. 
Zo zijn wij zaterdag naar De Elzen geweest en hebben hier een lange tijd rondgelopen, gelegen, gerend en de honden hebben zelfs even gezwommen. Kyra luisterde echt ontzettend goed en was echt ongelofelijk braaf. Totdat ze een hoop paardenmest ziet, ze sprong er op en ze bleef maar rollen totdat ze echt helemaal onder zat. Wit was ze bijna niet meer. Met enige moeite hebben wij haar daar weg gekregen en toen nam Iron een sprint. Hij had een kudde schapen in het oog en moest even kijken wat het precies was. Zelfs lekkere stukjes worst waren niet meer zo interessant. Gelukkig kwam hij er niet bij en kwam daardoor wel weer snel terug.

Toen wij terug kwamen in de late middaguurtjes zijn ze heerlijk naast elkaar gaan liggen en hebben beiden goed geslapen. Echt Jut en Jul, als de Iron naar links draaide, draaide Kyra ook en visa versa. Echt een heel lief stel is het. Het was dan ook eigenlijk heel jammer dat het weekend zo snel ging en ze zondag werden opgehaald. Wij hebben het echt heel leuk met ze gehad. 
Hopelijk tot de volgende keer! 

Categorieën: Blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *