JipKennen jullie Jip nog? Jip is de Labradoodle pup die sinds dat wij 12 weken oud is regelmatig bij ons in de dagopvang kwam.
Hij lag vaak te slapen op een stapel schoenen, dat vond hij het lekkerste liggen! Ook voor de bank vond hij erg aangenaam. Vanaf het begin af aan waren wij al dol op Jip!
Ook vroeg DSC_1019 (2)zijn baasje of wij hem ook konden uitlaten. Helaas konden wij niet altijd aan deze vraag voldoen, maar de keren dat hij meeging was het helemaal leuk. In goed overleg is er voor Jip een andere oplossing gevonden. Ontzettend jammer, maar het beste voor Jip en zijn baasjes.

Nu kregen wij laatst weer heel erg goed nieuws. Omdat wij nu wel kunnen voldoen aan de vraag voor de uitlaat, wilt Jip heel graag met ons mee!  Wij hadden enorm zin om alles rond te maken en hebben snel een afspraak gemaakt. Wat spannend om hem weer te zien! Hij zou vast wel gegroeid zijn, zou hij ons nog wel herkennen en in welke andere opzichten zou hij veranderd kunnen zijn?

Gelukkig was het bij het eerste gezicht weer gelijk als vanouds en vertrouwd. Gelijk spelen en knuffelen! Al was Jip wel héél erg gegroeid! Wij kenden hem nog toen hij even groot was als een Engelse Stafford wat toentertijd zijn beste vriendinnetje was.

Nu gaat Jip meerdere dagen met ons mee met de uitlaatservice. Hij vond het leuk om Julia en Twinkel weer te zien, die hij nog kende van toen. Ook de eerste nieuwe vriendjes heeft hij al gemaakt. Zo is het met Sproet al helemaal aan. Samen struinen ze door de bosjes, rennen achter elkaar aan, dagen elkaar uit en spelen tot ze er bij neer vallen. Zie de foto maar:DSC_0108 (2)

Zoals jullie zien is Jip goed gegroeid. Wat een Kanjer is het hé?  😉

DSC_0032 (2)

Categorieën: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *