Sinds kort heb ik een nieuw persoon die stage komt lopen. Tijd om hem even voor te stellen!
Het onderstaand berichtje heeft Volker zelf geschreven:

Hallo beste mensen,

Ik ben de nieuwe stagaire van Mark en ik wil me even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Volker Heijstraten. Ik ben 24 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in een gezellig huisje in de binnenstad van Dordrcht. Dieren zijn mijn passie en ik vind het heerlijk om buiten te zijn (ook bij regen en kou).

Honden vind ik geweldig, ik vind het super om de relatie tussen mens en hond te zien en op te bouwen. Het werken met honden geeft mij enorm veel energie en ik voel me helemaal op mijn plaats als hondenbegeleider.

Om het vak beter te leren ben ik een opleiding begonnen en word ik begeleid door Mark.

Als ik nog tijd over heb speel ik gitaar of ga ik een stukje hardlopen. In mijn vakanties ga ik graag de bergen in om te klimmen of te skieen.

Ik hoop u snel te ontmoeten wanneer we uw hond komen ophalen, om die te laten rennen, te laten spelen en te laten genieten van zijn uur met ons.

Vriendelijke groet, 
Volker Heijstraten

stage

Volker loopt tijdens zijn stage op de maandagen en de dinsdag mee. Ook gaat hij in de avonden mee naar kennismakingen of hij luistert en kijkt mee tijdens een advies- of begeleidingsgesprekken. Zodra de hondenschool weer van start gaat, vervalt de maandag en loopt hij op zaterdag mee met de lessen van de hondenschool.  
Volker is een enthousiaste stagiair, zodra hij een hond ziet spat zijn vrolijkheid van zijn gezicht af. Door zijn rustige en positieve benadering zijn honden snel maatjes met hem.  
Tijdens zijn stage besteden wij heel veel aandacht aan gedrag, lichaamstaal en training van honden. Tot nu toe pakt hij het super goed op!


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *