Deze mooie Beagle dame blijft gezellig een paar daagjes bij ons.
Het is de eerste keer dat ze bij ons is.DSC_0464

Ze is er nu al een paar daagjes en wij hebben haar al een stuk beter leren kennen.
Zo heeft ze een enorm goed reukvermogen. Wij dachten het hier altijd goed opgeruimd en schoon te hebben, totdat Noa binnen kwam! Binnen een mum van tijd had ze een balletje gevonden, een snoepje en nog een speeltje. Dus vergeet het stofzuigen achter de bank en andere meubels, voortaan schakelen wij Noa in!

De eerste dag zijn wij naar de Oude Maas geweest in Barendrecht. Het zonnetje scheen en het was even droog, dus het was heerlijk om te lopen zo langs het water. Bij deze wandeling hebben wij haar aan de lange riem meegenomen zodat ze nog even aan ons en de omgeving kan wennen. Ondanks de riem kon ze lekker rennen en natuurlijk haar neus achter na gaan.
Ook zijn wij er achter gekomen dat ze het geweldig vindt om achter iets, zoals een tak, aan te rennen.

De tweede dag zijn wij naar een omheind gebied geweest in Ambacht Hier mocht ze lekker samen los lopen met Loet en Hayley.
Wat luisterde ze super! Ook hier heeft ze wederom goed gerend en ze was daarna ook goed moe en ging relaxen op haar kleedje.

Met haar kleedje sjouwt ze bijna heel het huis door. Ze is opzoek naar het lekkerste plekje en stopt niet voordat ze de perfecte plaats gevonden heeft. Als ze deze eenmaal heeft gevonden hoor je een diepe zucht waarna ze zich op gaat rollen en dan gaat slapen. Heel schattig!

Categorieën: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *