en dan gaan Benji alweer naar huis.
Wat vliegt de tijd voorbij! Het gaat echt heel erg snel. Ook weer een teken dat het goed gaat. Gelukkig is dit ook aan Benji te zien. 

De eerste paar nachten was hij nog wel wat waaks. Niet raar natuurlijk, opeens allemaal geluiden die hij niet kent. Nu is dat zo goed als over en is hij heel de nacht rustig. Ook een stuk fijner voor onze nachtrust! Ook overdag heeft hij echt zijn plekje hier gevonden.
Hij eet goed, is lekker aanhankelijk en spelen vinden wij nog steeds ontzettend leuk! Het is ondertussen echt ons maatje geworden en wij balen er echt van dat hij vrijdag weer terug gaat naar zijn baasjes.

Morgen hebben wij met Benji een fotoshoot met Joke van het Veer als fotograaf. Wij hebben al een paar leuke ideetjes, dus dit wordt vast heel erg leuk met een mooi resultaat! 
Wel is Benji misschien een lastige klant. Door het warme weer kan hij niet al te lang buiten blijven, met andere honden is het oppassen en hij vindt de camera ontzettend interessant. Als ik de camera pak om wat foto’s te maken, duikt hij naar mij en de camera toe en denkt dat ik wil spelen of knuffelen. Heel lief, maar niet zo handig. 
Gelukkig weet Joke hier vast wel raad mee en met ons als assistenten moet het wel lukken, hopen wij!

Als de foto’s klaar zijn worden ze uiteraard op de website en op facebook geplaatst.

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *