In het weekend van 11 september 2015 bleven Bink en Noury gezellig logeren.
Wellicht kennen jullie deze twee kanjers al, toch zal ik ze nog even voorstellen:
Oostenrijkse Pinscher
Bink (links) is een Oostenrijkse Pinscher en is alweer 13 jaar. Bink is onze tweede oppas hond en komt met regelmaat zijn vakantie bij ons doorbrengen. Bink staat ook als logo voor ons bedrijf. Eigenlijk is alles bij hem begonnen en heeft hij vanaf het begin af aan onze harten gestolen.
Noury komt uit hetzelfde gezin als Bink. Noury is ook een Oostenrijkse Pinscher van 4 jaar. Ontzettend energiek, werkwillig, soms een beetje onzeker en bovenal net zo’n hartendief als Bink.

Naast de liefde voor Bink en Noury zelf, hebben wij ook een oog gekregen voor het ras zelf. Toen de baasjes van Bink en Noury vertelden dat er 13 september de Oostenrijkse Pinscher dag zou plaatsen vinden, wilden wij daar natuurlijk erg graag bij zijn!

Zo gezegd, zo geregeld.
Deze zondag reden wij met Bink en Noury naar het strand in ’s Gravenzande. Hier is een strand waar de honden los mogen lopen en een strandtent die voor deze speciale dag was afgehuurd.
Met 32 Oostenrijkse Pinschers liepen wij over het strand. Allemaal mooie, energieke en krachtige honden die het zichtbaar naar hun in hadden. Al snel kwamen wij de broertjes tegen van Noury tegen.
Op onderstaande foto kunnen jullie Mark zien met Noury zijn broertje.

Oostenrijkse PinscherBink was het oudste van het stel. Hij liep wat langzamer dan de rest, speelde en rende wat minder maar vermaakte zich prima door het kijken naar de andere honden, de zeewind en het rondsnuffelen. Ook alle aandacht van de mensen kon Bink wel waarderen.
Wij zijn wel eerder terug naar de strandtent gelopen omdat Bink moe werd. Halverwege zijn wij gestopt en hebben wij met zijn vieren in het zand gelegen. Je kan je voorstellen dat dit een heerlijk knus gevoel was. Het was ook echt een heel fijn moment.

Na deze dag waren zowel wij als de honden erg moe. Je hebt ook zoveel indrukken als je met zo’n leuke groep mensen/honden loopt. Bij thuiskomst klonk er al snel zacht gesnurk vanuit de manden en ook ik ben snel in slaap gevallen.

Meer informatie over de Oostenrijkse Pinscher of meer foto’s bekijken van deze dag?
Neem dan eens een kijkje op: www.oostenrijksepinscher.nl

Categorieën: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *