Vandaag is het de dag na Hemelvaartsdag en het is ontzettend lekker weer.
Helaas hebben wij vandaag wat afmeldingen gehad voor de uitlaatservice. Veel mensen genieten van een lang weekendje vrij.

Daarom lopen alleen Boeddie, Julia en Twinkel, Jip en Piet vandaag met onze uitlaatservice mee.
Omdat wij verder geen verplichtingen hebben en het liefst lang lopen met dit warme weer, hadden wij een idee.
Wij gaan op schoolreisje!uitlaatservice

Met instemming van de baasjes gingen wij naar het Cadettenkamp. Hierover hebben wij al meer geschreven. Wat blijft het toch een heerlijk gebied om met de honden te lopen.
Bij het openen van de bus wisten de honden al dat er iets nieuws was. De busreis duurde wat langer, de omgeving herkenden ze niet en dan heb ik nog niet eens gesproken over de nieuwe Brabantse geurtjes.
Wij hebben nog nooit de honden zo enthousiast gezien!
Piet en Twinkel die renden als een dolle over het zand met Julia op hun hielen.
Jip, die normaal angstig is voor vreemde mensen, had helemaal geen oog meer en was in bosjes aan het rondstruinen samen met Boeddie. uitlaatservice

Wat een feest! Wij hadden ook een paar balletjes bij. Vooral Boeddie, Jip en Twinkel was dit helemaal het einde. Samen renden ze heen en weer. Na een tijdje besloten wij om even te pauzeren.
De honden konden even wat drinken en mochten gaan liggen in het zonnetje. Dit was heerlijk rustgevend. Jip speelde al liggend nog met zijn balletje, Boeddie knaagde op een stok en Twinkel en Piet lagen samen van het zonnetje te genieten. Julia was ondertussen nog lekker aan het struinen in de naaste bosjes.
Hierna hebben wij nog een stukje gewandeld en gespeeld.

Na bijna 2.5 uur wandelen besloten wij dat het goed was.
Moe maar zeer voldaan brachten wij de honden thuis.
Het was een ontzettend leuke middag! uitlaatservice schoolreisje5 schoolreisje6 schoolreisje7 schoolreisje8 schoolreisje9

Categorieën: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *