Onze hondenuitlaatservice is niet alleen voor jonge, energieke honden.
Ook honden op leeftijd gaan wekelijks vol plezier met ons mee. Oudere honden passen prima in onze groepen. Vaak brengt het zelfs balans in de groep. 

Tijd om deze oudere honden in het zonnetje te zetten en ze even kort voor te stellen!

Maggie
Maggie is een labrador teefje, geboren op 12 november 2008. Ze loopt nog niet zo lang met ons mee, pas sinds een paar maanden. Toch voelde het al snel vertrouwd! Maggie loopt op een lekker tempo met ons mee. Als ze water ziet, trekt ze het liefst een sprintje om er vervolgens in te plonsen. Ze heeft een zachtaardig karakter en komt tussendoor graag even een kroel halen. 

Senna 
Senna is een Golden Retriever reu van 20 oktober 2006. Dit jaar wordt hij dus 13 jaar!
Hij vindt het heerlijk om te struinen. Hij kan zich helemaal verliezen in alle geurtjes die hij in de buitenlucht kan opsnuiven. 
Senna heeft een tijd geleden een hersenbloeding gehad, waarbij hij ons en de baasjes ontzettend heeft laten schrikken. Wonderbaarlijk herstelde hij heel goed en is er nu niks meer van te merken! Afgelopen december is zijn staart geamputeerd vanwege een grote vetbult. Met zijn leeftijd is een narcose spannender dan normaal. Gelukkig is alles goed gegaan. Hij lijkt nergens last van te hebben en loopt vrolijk mee!
oudere honden
Boukje
Deze Friese dame is geboren in juli 2008. Sinds 2016 woont ze samen met haar baasjes in Dordrecht en loopt sindsdien met ons mee. 
Het ging een tijdje even minder met Boukje. Ze had geen zin meer om mee te gaan en bleef liever in haar mandje liggen. In overleg met de baasjes hadden we besloten dat het voor Boukje teveel werd en we beter konden stoppen. Kort daarna veranderde ze. Tijdens de wandelingen liep ze enthousiast mee! Ze struinde lekker in het rond en genoot weer zoals voorheen. Soms gaat ze tijdens een wandeling in het zonnetje liggen om te rusten, daarna tippelt ze weer gezellig mee. 
oudere honden

Alys
Alys is geboren op 2 december 2009. Ze is een Ierse Setter.
Ondanks haar leeftijd, kan ze nog heerlijk over het gras rennen. Ook houdt ze er van om te spetteren in het water. Vooral de afwisseling met even rennen, snuffelen en struinen vindt ze heerlijk.  Misschien herken je Alys wel van een vorige blog. Ze heeft wel eens vaker in het zonnetje gestaan.

Cane
Vandaag Liep Cane voor de tweede keer met ons mee. Cane is een labrador geboren op 1 juli 2005. Hij gaat dus al heel wat jaren mee! Helaas heeft hij in al die jaren wat negatieve ervaringen opgedaan met andere honden. Hierdoor vertrouwt hij honden niet meer. Hij heeft nog veel begeleiding nodig in de groep, dus wij hebben nog geen foto van hem kunnen maken.  Maar dat is natuurlijk geen reden om hem niet in deze blog over oudere honden te plaatsen! 

Fiep
Deze Jack Russell dame is geboren op 15 maart 2005. 
Sinds 2015 loopt ze met ons mee. Ook Fiep komt misschien jullie bekend voor. Kort geleden stond ze in het zonnetje op Facebook en ook heeft ze in meerdere bloggen gestaan. Bijvoorbeeld in deze en in deze informatieve blog.  

 

Wij hebben op dit moment (18 januari 2019) nog enkele plekjes per week vrij. Wil je dat jouw hond ook meegaat met onze wandelingen? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. 
Meer foto’s zien? Volg op ons op instagram! 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *