Donderdag kwam Jip weer bij ons. Al eerder heb ik over deze kleine pluizebol geschreven, dus als het goed is kennen jullie hem al! Jip stond vandaag samen met Hummer in de agenda. Hummer is een Engelse stafford teefje van ongeveer negen maanden. Ze is ontzettend slim maar ook wel erg speels. 
Vanaf de eerste ontmoeting tussen deze twee jonkies was het het al dikke pret met elkaar. Over elkaar heen rollen, achter elkaar rennen, uitdagen en ga zo maar door. Ze konden maar niet van elkaar wegblijven.

Het was heel plezierig om naar te kijken, maar zeker ook heel erg interessant.
Wij konden uitgebreid bekijken hoe honden op elkaar reageerden, uitnodigden tot spelen en op wat voor manier dit geaccepteerd werd bij elkaar. Ook het typische speelgedrag was heel leuk om te zien en te herkennen, soms ziet het er namelijk helemaal niet lief en leuk uit vanuit een mens bekeken!

Het was ook heel erg duidelijk dat ze beiden niet goed de eigen grenzen aangaven. Wij moesten wel één in de bench zetten om ze even op adem te laten komen en even bij te laten slapen. Anders bleven ze maar door gaan en zouden ze uiteindelijk overprikkeld raken, wat natuurlijk niet onze bedoeling is.

Wij hebben echt heel erg genoten van het schouwspel en we hebben ook echt vaak moeten lachen. Hopelijk zien ze elkaar gauw weer! 

Categorieën: Blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *