Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Groot hart voor dieren

★★★★★
Heel blij met Mark en Denise! Kleinschalig, warm, deskundig, betrouwbaar, enthousiast, flexibel en een groot hart voor dieren. Mijn hond vindt het heerlijk om bij hen te zijn.
- Manon

Goede uitlaatservice

★★★★★
Marc en Denise komen bij ons over als 2 hele lieve en zorgzame mensen die goed voor onze hond zorgen. We zijn erg blij dat ze Sproet goed uitlaten!
- Youri

Professioneel en leren mij nieuwe dingen

★★★★★
Kalm, professioneel en observerend, dat zijn Mark en Denise. Leuke mensen waar ik met alle vertrouwen mijn viervoetterig wol kind aan mee geef. Ik vertrouw niet zo maar iemand met mijn hond met gebruiksaanwijzing, maar in het intakegesprek was al snel duidelijk dat ze positief in de omgang met honden zijn, veel van opvoeding en verschillende technieken weten en ze leren mij weer nieuwe dingen over onze hond. Ze lopen in hele kleine groepen (een enorme plus voor mij omdat er met een kleine groep beter op jouw hond gelet word) en stralen zo veel rust uit, onze hond word enorm enthousiast als ze het busje ziet! Kwaliteit voor een mooie prijs.
- Denise Maes

zeer tevreden

★★★★★
Wij zijn zeer tevreden over de geboden service, altijd vriendelijk, nooit gedoe. Helaas nu tijdelijk gestopt door omstandigheden, maar hopelijk kunnen we snel gebruik maken van jullie diensten. Iedereen kan met een gerust hart zn hond aan jullie overlaten.
- Bart Zegers

Betrokken

★★★★★
Geweldige betrokken mensen met het juiste hart voor dieren. Zo fijn om te zien dat onze Senna zo gek met ze is!
- Marion

Mitchie is graag bij ze

★★★★★
lak voor de Pasen heb ik onze Mitchie - een reu Jack Russell - voor de tweede keer naar Denise en Mark gebracht om een nachtje te logeren. Hij is erg graag bij hen en heeft het prima naar zijn zin volgens zeggen. Toen ik hem kwam brengen was er nog een loge, Bulletje , met de nadruk op tje, een prachtige en lieve engelse bulldog. Na eerst wat gegrom, gesnuffel en gestommel begreep ik dat het beste maatjes waren en samen zetten ze een geweldig geurspoor uit...en daar was Mark wat minder gelukkig mee.... Wat direct opviel , ook tijdens ons eerste gesprek met Denise en Mark, was hun gedrevenheid en liefde voor honden. Plezierig is, dat ze hun pension kleinschalig houden, zelfs voor de toekomst. Voor onze Mitch een prima adres en we weten dat hij goed verzorgt is. Dat geeft rust en vertrouwen. Zeker een adres wat ik aanraad bij anderen.
- Ed

Heel erg bedankt!

★★★★★
Beste Mark en Denise Timber is bijna 2 weken bij jullie geweest en hij kwam heel blij en vrolijk weer thuis. Op jullie blog is duidelijk te zien dat hij het prima naar zijn zin heeft gehad bij jullie. Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen en de afspraken voor volgende logeerpartijtjes zijn al gemaakt!
- Marian

Beau

★★★★★
Hallo Mark en Denise. Wij willen jullie hartelijk bedanken, wij kregen een enthousiaste hond terug! Dit omdat wij een paar heerlijke dagen samen weg konden zonder zorgen, en Beau, onze Bearded collie van alweer 11 heeft een heerlijke tijd gehad met jullie. Fijn dat het prima klikte met Timber, de andere oppashond. Als het nodig is, weten wij jullie te vinden!
- Linda de Jong

Super!

★★★★★
Gisteren (16-2-2014) hebben we Luna opgehaald bij Denise en Mark. En wat een ontzettende relaxte hond kregen we mee naar huis. Super! Luna is 15 jaar, doof, ziet slecht en bij verandering erg gestressed. Van dat laatste was deze keer geen sprake. Dat komt door de zorg van Denise en Mark. Het was vooral ook fijn dat Luna de tijd kreeg om te wennen en zodoende lekker zichzelf kon zijn. Bedankt voor jullie goede zorgen voor Luna en we komen graag terug! Willeke, Tess en Luna
- Willeke, Tess en Luna

Duidelijk gek op honden

★★★★★
Onze beide honden, een Bordercollie en een Labrador zijn een weekend bij Mark en Denise geweest en ze zijn uitstekend verzorgd en vertroeteld. Mark en Denise zijn een jong stel wat duidelijk gek is op honden en we laten ze dan ook met een gerust hart bij ze achter
- Sandra

Gouden greep

★★★★★
Moest op korte termijn onze hond voor een dag onderbrengen. Was voor Mark en Denise geen probleem. Ik wist niet wat ik me voor moest stellen. Het bleek een gouden greep te zijn. Zo rustig en lief voor onze Boxer, terwijl een Boxer best veel aandacht nodig heeft en dat heeft hij gekregen. Nogmaals bedankt Denise en Mark.
- Thea

Heel betrouwbaar en super lief

★★★★★
Bink , onze Oosternrijkse Pincher van 11 jaar, is inmiddels dikke vrienden geworden met Denise en Mark. Hij is er al diverse malen geweest en wij brengen onze hond er met een heel goed gevoel! Mark en Denise zijn echt een heel fijn oppasadres, heel betrouwbaar en super lief voor je hond
- R.H

Labradoodle Jip

★★★★★
Onze labradoodle pup Jip komt al bij Mark en Denise vanaf dat hij 12 weken oud is. Beneden bij de deur begint hij al te kwispelen omdat hij herkent waar hij naar toe gaat. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek voelde het goed. Jonge enthousiaste mensen met een groot hart voor dieren. Zeer flexibel, ze denken altijd mee. Als Jip niet kan komen (omdat er al 2 honden zijn) komen ze naar ons huis om Jip uit te laten en met hem te knuffelen. Wij weten dat we ons kostbare bezit op een vertrouwde plek achterlaten! Wat fijn dat jullie er zijn.
- familie van Driel

Kayra vindt het super

★★★★★
Beste Mark en Denise Kayra wordt laatste weken regelmatig Door jullie uitgelaten en blijft enthousiast als jullie weer voor de deur staan om der op te halen , dit betekend dat ze het super vind om met jullie mee te gaan .. Dit is voor ons ook een geruststelling dat ik geen 2 kinderen alleen in huis achter hoef te laten om met haar naar buiten te gaan ... Jullie leveren super goed werk en ga vooral zo Door !!!! Groetjes van jullie buren ...
- Renate

SUPER blij

★★★★★
Wat heerlijk om 2 mensen te ontmoeten die zo begaan zijn met dieren, honden in het bijzonder. Die de tijd hebben en nemen om honden van anderen op te vangen, te verzorgen, uit te laten. Ik en jullie oudste oppashond Dingky zijn hier echt SUPER blij mee.
- Karen Ras

Bonnie

★★★★★
Bonnie heeft het goed naar haar zin bij Mark en Denise. Ik ga woensdags met een gerust hart werken en Bonnie ligt 's avonds tevreden in haar mandje. Bedankt!
- Jeannette

Voelde heel vertrouwd

★★★★★
Gisteren brachten we Spot voor de eerste en vast niet voor de laatste keer bij jullie! Voelde heel vertrouwd, deskundig en lief!! Hartelijk dank ook namens Spot!
- Sandra

Alle aandacht en liefde

★★★★★
Ons frans bulletje Benji is de afgelopen 10 dagen bij Mark en Denise geweest, hij heeft het helemaal goed gehad! Alle aandacht en liefde is naar hem uitgegaan. De professionaliteit en de omgang met honden is volgens ons hoe het hoort te zijn. Toen we hem hebben opgehaald zag je dat hij goed verzorgt is en dat Benji gek met hen is. Mark en Denise bedankt en tot de volgende keer!!!
- Sjaak en Miriam

Tommie is heel blij

★★★★★
Tommie is heel blij bij Marc en Denise
- Konings

Kyra en Iron

★★★★★
Afgelopen weekend hebben onze hondjes Kyra (Lakeland Terrier) en Iron (Airedale Terrier) 2 nachtjes bij Mark en Denise geslapen. De hondjes waren heel relaxed en hadden het duidelijk goed naar hun zin gehad. Je kan goed zien dat ze veel aandacht besteden aan het goed verzorgen van de hondjes en ze genoeg aandacht en liefde geven. Je kan ze hier met een gerust hart achterlaten!!
- Lesley-Anne Vanhijfte

Hummer krijgt liefde en opvoeding mee

★★★★★
We zijn ontzettend blij dat we mark en denise hebben gevonden, want wij konden met onze stafford pup niet overal terecht. Ze waren totaal niet bevooroordeeld en Hummer was al snel dol op ze. Als wij even geen tijd hebben en allebei weg moeten, kunnen we bijna altijd met Hummer bij ze terecht. Het is duidelijk dat Hummer goed verzorgd wordt, doordat ze naast liefde ook opvoeding mee krijgt. Ook heeft ze vaak een leuk speelkameraatje. We zijn zeker tevreden.
- Diana

Aanrader als je een goed adres zoekt

★★★★★
Onze cavalier Yindee heeft vorige week een weekje bij Mark en Denise gelogeerd. Ze is geweldig verzorgd. Mark en Denise hebben oog voor de hond en maken dat de hond zich op het gemak voelt. Een aanrader als je een goed adres zoekt.
- Johan

Rustig en lief, aanrader!

★★★★★
Door (hopelijk) tijdelijke invaliditeit kan ik mijn beide Cavaliers niet uitlaten en heb gelukkig Mark en Denise gevonden! 4xpw wordt er nu toch een uur met mijn beide dames gelopen. Ze wisten al snel hoe de beide dames in elkaar steken en zijn zelfs bezig om Twinkel van haar angst voor putten af te helpen..( ja ik weet het, klinkt bizar en heb ook geen flauw idee hoe ze er aan komt) Inmiddels zie ik ook andere voordelen voor de toekomst, wij nemen Julia en Twinkel altijd mee als we op vakantie gaan , maar is niet altijd handig of makkelijk..dus in de toekomst gaan we wellicht ook gebruik maken van hun opvangmogelijkheid! Het zijn erg rustige en lieve mensen waar de honden vanaf het begin gelijk mee wilden gaan lopen, Kortom ik kan hun hulp echt aanraden!
- Brigitte Stotijn

Alle vertrouwen

★★★★★
Emmy gaat als het nodig is meestal naar een hondenvriendinnetje, maar afgelopen weekend ging dat even niet om ze na een operatie in de lappenmand zat. Gelukkig konden we op heel korte termijn bij Mark en Denise terecht. Best wel even eng, omdat je ze toch niet kent, maar alles is hartstikke goed gegaan. Bij de kennismaking merkte we al gauw dat het opvangen heel serieus wordt genomen en we hadden er dan ook alle vertrouwen in dat alles goed zou gaan. En dat ging het ook! Emmy heeft het volgens ons geweldig naar haar zin gehad! We gaan Mark en Denise zeker onthouden voor het geval we nog eens opvang nodig hebben en zullen ze ook zeker van harte aanbevelen bij anderen
- Spaanbroek

Met een gerust hart

★★★★★
Onze Engelse Bulldog is een dag of 10 bij Mark en Denise geweest en dat is erg goed bevallen. Mark en Denise zijn heel erg aardig en ik liet onze Bullie dan ook met een gerust hart bij ze achter. Heb echt het idee dat hij het hier goed naar zijn zin heeft gehad en gelukkig was het ook Mark en Denise goed bevallen. Met Bullie is dat toch even afwachten want dat is toch een geval apart. Mark en Denise; Heel erg bedankt en we komen Bullie zeker nog eens brengen.
- Patrick

Superblij

★★★★★
Sinds september vorig jaar mag onze hond Simba eens in de twee weken met Denise en Mark mee voor een uitlaatbeurt. Simba is erg energiek en heeft het nodig om lekker uit te kunnen rennen. Omdat ik als oma van drie kleinkinderen één keer per twee weken op het hele stel pas, vond ik het fijn dat Simba toch aan zijn trekken zou komen op die dag. Voor Simba is het één groot feest. Als hij maar denkt dat hij opgehaald wordt, is hij al door het dolle heen. Het gaat zo goed, dat we hebben afgesproken dat hij in de zomer tijdens onze vakantie mag logeren bij Denise en Mark. Wat anders bij mij een brok in mijn keel gaf, is nu iets om naar uit te kijken! Superblij ben ik met Denise en Mark en ik (en Simba natuurlijk ook) hoop nog lang van hun diensten gebruik te mogen maken!
- Corinne Bakx

Vakkundig en lief voor onze doodle

★★★★★
Onze doodle gaat 1x per week mee. Mark en Denise zijn vakkundig en lief voor hem. Heel blij dat hij met hun mee gaat. Ze lopen met een kleine roedel zodat ze iedere hond aandacht kunnen geven. Ze worden vervoerd in een mooie ruime veilige bus. Met ieder een eigen plekje. Kortom..... Een aanrader!
- Deborah Korteweg

onbezonnen pup naar een wel opgevoede hond

★★★★★
Onze hond Loet is in augustus ruim 2 weken bij Marc en Denise geweest. Wat heeft ze t daar goed gehad zeg. Wij hebben een hele andere hond terug! Ze heeft zoveel geleerd, en is van een wat onbezonnen pup naar een wel opgevoede hond gegaan. We merken heel erg dat de rust die Mark en Denise uitstralen volledig op Loet overgebracht is. Nogmaals hartelijk dank voor julllie goede zorg!
- Mieke

Blij dat jullie er zijn

★★★★★
Mijn labradoodle Sunny mag 1 keer in de week met Denise en Mark mee en dat is een groot feest. Heerlijk ravotten met andere honden en omdat het kleinschallig is hoef ik niet in angst te zitten dat hij niet in de gaten wordt gehouden. Ik geef hem dus met een gerust hart mee en zijn reaktie naar Denise en Mark zegt meer dan woorden, dan weet je gewoon dat het goed is. Ook als ik eens omhoog zit met uitlaat kan ik altijd bij Denise en Mark terecht die altijd meedenken en proberen een oplossing te vinden. Dus ik kan eigenlijk alleen maar zeggen " wat zijn Sunny en ik blij dat jullie er zijn" Heel erg bedankt voor alle goede zorgen..
- Jeannette Riphagen

Absolute aanrader

★★★★★
Onze lieve aussie Destiny gaat 3 x in de week met Mark en Denise mee. We zijn van hun diensten gebruik gaan maken nadat we hebben mogen ervaren hoe bekwaam, deskundig, rustig zij met honden omgaan via onze lessen bij Hondenschool Fred Riet. Destiny gaat dolgraag mee. Ze kijken goed in welke groep ze past en geven regelmatig terugkoppeling na de wandelingen wat we erg waarderen. Ook als je met vragen zit of advies wilt kunnen Mark en Denise je goed bijstaan. Kort gezegd een super goede en betrouwbare service waarvan we hopen dat we er nog jaren gebruik van mogen maken. Een absolute aanrader!
- Familie Kramers

Luna

★★★★★
Mijn hond en ik kennen Mark & Denise via de hondenschool: twee enthousiaste en betrouwbare mensen die het beste met je hond voor hebben. Luna is nu ook een paar keer met de uitlaatservice mee geweest en dat is goed bevallen. Ze zijn erg begaan met je hond en de positieve en rustige benadering waardeer ik erg. Door mijn onregelmatige werk heb ik eigenlijk zelden opvang nodig voor mijn hond, maar toch zal ik Luna zo af en toe laten meegaan, gewoon omdat `t goed (en leuk!) voor haar is!
- Syl van Willegen

Echt feest voor Nena

★★★★★
Wat zijn wij ontzettend blij met Mark en Denise. Wij zijn in het bezit van een Akita Inu, een ras dat bekend staat als 'moeilijk' en ' eigenzinnig'. Mark en Denise zijn twee zeer professionele mensen die weten waar ze over praten en waar ze het over hebben. Geven zinvolle lezingen en houden zichzelf up to date. Geven les bij hondenschool Fred Riet. Zijn dus zeer bekwaam en vakkundig. Hun hart, ziel en zaligheid ligt echt bij: "De hond!" Wat wij ook zeer waarderen is dat als je zelf voor een 'bepaald probleem' met je hond komt te staan,( bv gedragsverandering tijdens het uitlaten of wat dan maar ook) ze beiden met je meedenken, proberen met oplossingen te komen, je tips geven, en altijd een luisterend oor bieden. Onze Akita Nena gaat 3 keer in de week met Mark en Denise mee en het is dan ECHT feest voor haar. Door het dolle heen, kwispelend van blijdschap, als ze alleen al de auto van hun aan het eind van de straat aan hoort komen. Zeer dankbaar dat we gebruik mogen maken van hun diensten. Met een gerust hart laten wij ons dierbaar bezit aan hun over. Nena en wij hebben een Gouden Plekje gevonden en hopen hier nog heeeeeeeel lang gebruik van te mogen maken.
- Alfonso en Joanne

Snel resultaat

★★★★★
Mark en Folker hebben ons geholpen het gedrag van onze hond beter te leren herkennen. Door een persoonlijk en warm gesprek en de juiste vragen werd al snel duidelijk waar we winst konden behalen met onze hond. Hele fijne benadering en snel resultaat!
- Susanne

Groetjes uit Maasdijk

★★★★★
Ha Mark en Denise Vandaag is het alweer 2 jaar geleden dat Bink er niet meer is.. Bink die aan de basis van jullie bedrijf stond en nog steeds trots op jullie bus prijkt... Bink die we destijds nog nooit hadden uitbesteed totdat we jullie op internet vonden.. Bink die zo ontzettend welkom bij jullie was .. Bink we zullen hem nooit vergeten en jullie ook niet!!!! Lieve groetjes uit Maasdijk ❤
- Rob en Cilia

Advies op maat

★★★★★
Wij hebben Mark ingeschakeld omdat we een Jack Russel hebben met een rugzakje (herplaatsing). Rakker werd steeds onrustiger en niet corrigeer-en trainbaar. Mark heeft Rakker in de thuissituatie geobserveerd en ons de lichaamstaal van Rakker leren lezen. Wat een Eye-opener. Wat is het heerlijk om op een rustige en zeer professionele wijze advies te krijgen. Wat zo leuk is dat er geen goed of fout is, maar wat is in het belang van je hond. Wil je advies op maat: Schakel dan met een gerust hart Mark in.
- Arie en Anja de Snoo

Heel blij met de goede tips

★★★★★
Onze Cairn Terrier Fleur was het eerste jaar erg druk en trok erg aan de lijn. Toen wij een blog van Mark lazen over overprikkelde honden, konden we bijna meteen concluderen dat dat met Fleur het geval was. Mark heeft ons eerst geholpen via de telefoon / facebook. De belangrijkste tip was dat Fleur vooral heel veel rust nodig had, hoewel ze dat zelf niet door had. Het trekken aan de lijn bleef lastig; uiteindelijk hadden we wel profijt van een antitrek tuigje, maar volgens Mark was dat zeker niet de oplossing; dit doet pijn bij de hond. Daarom spraken we één keer een uur af in Dordrecht. Toen heeft Mark ons vooral geleerd dat wandelen leuk moet zijn voor Fleur. Gewoon een halsbandje, laat maar trekken en snuffelen en niet te veel commando's geven of corrigeren. Dit werkt heel ontspannend voor hond baasje / vrouwtje en het gaat nu veel beter. We zijn heel blij met de tips van Mark!
- Wout en Conny Drinkwaard