5 december is geweest en dat betekend dat Sinterklaas en piet een drukke avond hebben gehad.
Want niet alleen de kinderen verdienden dit jaar wat lekkers, ook de honden waren heel erg lief geweest!
Daarom heeft Sinterklaas en piet voor iedere hond die regelmatig in de opvang  zit of uitlaatservice meegaat, een cadeautje geregeld.

Eigenlijk zijn wij niet zo origineel. Vorig jaar hebben wij namelijk precies dezelfde actie gedaan. Maar omdat het zo leuk was om te doen en er ook veel nieuwe honden zijn bijgekomen, hebben wij besloten om deze sinterklaasactie te herhalen.

Voorbereiding:
Geruime tijd van te voren zijn wij bezig geweest om pakjesavond voor te bereiden. Alle honden moesten een eigen en persoonlijke gedicht krijgen. Daarnaast moesten wij natuurlijk ook wat leuks verzinnen om in het pakje te doen. Wij hebben een kauwschoentje, een botje, wat snoepjes en een leuk speeltje in ieder zakje gedaan. Voor ieder dus wat leuks!

Een deel van de pakjes

Een deel van de pakjes

Vervolgens zijn wij om 17:45 uur op 5 december met een bus vol pakjes weggereden.
Het was weer ontzettend leuk om te doen! Net zoals vorig jaar klopten/belden wij aan en renden vervolgens achter een auto of iets dergelijks. De reacties waren om te lachen. We hebben vooral moeten lachen om de mannen. Als vrouwen de deur open deden, pakten ze het jute zakje, moesten lachen en deden vervolgens de deur weer dicht. Mannen pakten het pakje, zeiden vaak de naam van de hond hardop en keken vervolgens 4 maal om zich heen. Sommige bleven zelfs en tijdje uit het raam gluren! Geweldig aanzicht!

Ook is Mark eenmaal op heterdaad betrapt. Terwijl hij het zakje voor de deur van Laki legde, deed het baasje van Laki al de deur open… Oeps!
Daarnaast hebben wij een paar slimme honden met de uitlaatservice meelopen. De baasjes van Joep openden de deur,  Joep rende naar buiten, snuffelde op de grond en vond Mark als eerste achter een auto. Slimme hond!

Maar het allerleukste van deze avond, waren de lieve en grappige reacties van onze klanten. We kregen ook veel foto’s van de honden toegestuurd en zelfs gedichtjes teruggestuurd.
Hieronder een paar leuke foto’s van de honden( we hebben toestemming om de foto’s te delen):Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas

Cadeau

Sinterklaas

Sinterklaas

cadeau

Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas

Op onze Facebookpagina staan ook wat leuke filmpjes!

Categorieën: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *