Aanstaande week zijn de laatste dagen dat Volker dit jaar met ons meeloopt.
Komend weekend gaat hij namelijk op wereldreis. Samen met zijn vriendin gaat hij een halfjaar backpacken. Super stoer! 

Vorig jaar november hebben wij hem leren kennen. Als sinterklaas cadeautje hadden wij vorig jaar een gratis lesuurtje verzorgt voor de klanten van de hondenuitlaatservice. Samen met Suki, de akita van zijn vriendin, liep hij de les. Zijn manier van handelen viel ons meteen in positieve zin op.

De manier waarop hij Suki begeleidde, de beloning uitkoos en timede en zijn aanpak waar nodig aanpaste aan wat Suki nodig had, ging allemaal zo soepel. 
Een natuurtalentje dus! En dan bleek dit zelfs zijn eerste les te zijn die hij ooit gelopen had. Suki was zelfs de eerste hond waar hij iets mee ondernam.
dsc_1005-2 

Een leuk feitje was dat hij enkele weken daarvoor een mail had gestuurd voor een stageplek. Wij (oelewappers die we zijn) hadden hem afgewezen aangezien het een drukke tijd voor ons zou worden. En een stagiair kost toch de nodige aandacht, tijd en energie waarbij je maar moet hopen op een klik.

schoolreisjeVolker 

Met Volker was er die klik. 9 maanden lang hebben vooral Mark en hij bijna elke werkdag naast elkaar in de auto gezeten en samen de wandelingen gedaan. Ook tijdens de individuele begeleidingen, kennismakingsgesprekken en groepslessen op de hondenschool was Volker erbij. In het begin was het natuurlijk even investeren, maar hij pakte alle informatie zo makkelijk en snel op. Al snel werd Volker een goede helpende hand waarbij wij uren lang konden discussiëren over hondengedrag. 

Naast alle discussies en brainstormsessies was er gelukkig ook genoeg ruimte voor (niet altijd even hoogwaardige 😉 ) gesprekken, grapjes en gezelligheid. Wij zullen zijn aanwezigheid dus gaan missen! Ook de honden zullen hem gaan missen, ze kennen elkaar ondertussen door en door. 

Wij wensen hem een hele fijne wereldreis en vast en zeker dat wij hem daarna weer zien!


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *