Al een tijdje bieden wij gedragstherapie of hondentraining aan. Hierbij spreken wij bij de mensen thuis af of gaan wij naar een relevante locatie.
De onderwerpen zijn heel verschillend:  van uitvallen naar andere honden, agressie richting mensen of verlatingsangst. Noem maar een struikelpunt en wij komen heel graag langs. Klik hier voor meer informatie over deze dienst.

De nieuwe dienst:
In plaats van dat wij naar mensen toe gaan, willen wij mensen via een online videogesprek adviseren. 
Doordat wij minder tijd kwijt zijn door het reizen en ook geen benzine- of parkeerkosten hebben, zal het tarief lager liggen dan de reguliere manier van begeleiding. Wij hopen op die manier meer mensen te bereiken en daardoor meer combinaties te helpen. Ook zal de drempel om contact te zoeken lager liggen voor mensen buiten Dordrecht. 
Om de dienst goed aan te bieden, zijn wij eerst op zoek naar testers. Wij hopen dankzij deze testers feedback te krijgen om deze dienst te optimaliseren. 

De eerste test:
De eerste test was gisteren!
Ruim een week geleden reageerde iemand op de blog over overprikkeling bij honden. Deze persoon woonde niet in Dordrecht, maar wilde wel graag wat advies. Voor ons was dit dus een ideale kandidaat om ons idee te testen. Wij hebben een afspraak gemaakt om via de videochat van Facebook elkaar te spreken. Wij dachten alles goed voorbereid te hebben. Gelukkig was dit een test, want we hebben toch wat dingen over het hoofd gezien die wij de volgende keer beter kunnen doen.  Op deze verbeterpunten na, was het verder een heel fijn gesprek welke smaakte naar meer.

Er zijn vast nog meer punten die wij graag door middel van testgesprekken willen verbeteren. Maar hiervoor hebben wij dus wel hulp nodig van testers.

Wil jij ons helpen? Wij zoeken een paar mensen die:

  • Een hond hebben waarmee ze tegen 1 of meerdere problemen/vragen aanlopen en hier graag mee aan de slag willen gaan.
  • In ruil voor het adviesgesprek eerlijk hun mening durven te geven en dit ook kunnen onderbouwen.
  • Mogelijkheid hebben tot een online videogesprek. Goede internetverbinding,  een microfoon en camera op je laptop of wellicht telefoon is dus een vereiste. 

Interesse? 
Wij hebben binnen 1 dag al veel reactie’s gehad. Hieruit hebben wij een paar mensen gekozen. Aanmelden voor het gratis testen van deze dienst is dus niet meer nodig. Bedankt allemaal!

Neem contact met ons op via een contactformulier waarbij je het probleem beschrijft. Helemaal onderin op deze webpagina staat ook een contactformulier.  Wij zijn heel benieuwd waar je graag advies over wilt hebben. 
Wij zullen een paar mensen uitkiezen.  Met deze mensen zullen wij vervolgens contact opnemen om een afspraak te maken. Let op: een reactie van ons kan terecht komen in jouw spambox. 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *