Bij de Action kan je leuke en handige spullen halen. Ook voor de honden hebben ze een gevarieerd aanbod. 

Gisteren kregen wij een tip van de tante van Mark. De action biedt nu ook koelmatten aan.
Een slimme zet van de Action om ook koelmatten te verkopen! Met dit aanhoudende warme weer kan het voor honden een uitkomst bieden.

Op dit moment verblijft er een lieve labrador in de opvang die moeite heeft met de warmte. Een natte handdoek vindt ze heerlijk. Wij vinden dit iets minder aangezien een vochtige hond toch een geurtje heeft.

Een koelmat is daarom een stuk fijner. De hond voelt koel aan in plaats van vochtig. Ook blijft de koelmat na een tijdje er op gelegen te hebben nog steeds koel. Bij een handdoek voelde dit al gauw klam. Plus een langere tijd op een vochtige handdoek liggen lijkt mij niet heel goed voor de huid van de hond.

Volgens onze logees is de koelmat goedgekeurd! Zodra wij de mat pakken staan ze al te kwispelen in de weet dat ze er op mogen liggen. 

Ook is de koelmat makkelijk in gebruik. Even onder de kraan, voorzichtig uitknijpen en schudden en de mat is klaar voor gebruik. Na gebruik rol je mat op of je kan de koelmat op 30 graden wassen in de wasmachine. 

Een koelmat kost 2, 89 per stuk. Een mat is 66 cm bij  43 cm en je hebt ze in verschillende kleuren. Dit is een geheel andere prijs dan bijvoorbeeld op bol.com
Naast dat je ze voor honden kan gebruiken, lees ik ook reviews op internet dat andere dieren ook graag gebruik maken van deze koelmat. Konijnen schijnen het ook heerlijk te vinden!
koelmat

 

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *