Normaal is Cavalier King Charles-spaniël Twinkel één van de kleinste honden van de groep.Uitlaatservice
Deze maandag was ze opeens de grootste van het stel!

Na de wandeling met JarJar, Noury en Bink, 3 grotere en sterke honden, was het tijd om Twinkel uit te laten samen met haar rasgenoot Julia, Gizmo de Chihuahua en een Jack Russel dametje genaamd Fiep.

Het was goed weer met af en toe wat bewolking en vooral een warm zonnetje. In de Sandelingen was het redelijk rustig, ondanks de meivakantie. De honden hadden er bij het uitladen uit de bus zichtbaar zin in.
Twinkel gaat bijvoorbeeld een beetje knorren en breed kwispelen en Julia wilt het liefste gelijk de bench uitrennen om het groene gras in te duiken.

UitlaatserviceNa een kwartiertje lopen kwamen wij uit bij het hondenstrandje. Twinkel ging lekker zwemmen,Julia hield het bij pootje baden en Gizmo en Fiep waren druk bezig om alle nieuwe geurtjes in zich op te nemen. Fiep leek vooral erg te genieten van het zonnetje en de rustige groene omgeving.
Gizmo en Fiep zijn beide wat oplettender als er vreemde honden bij zijn, zeker als deze druk of opdringerig zijn. Voor hen is het dus heerlijk als er geen andere baasjes met viervoeters rondlopen!  Ongestoord konden ze hun gangetje gaan en gezellig tippelden ze naast elkaar door het hoge gras om hier en daar even een snuffelpauze te nemen. 

 

uitlaatservice


Verder hebben wij nog met de bal gespeeld, iets waar Twinkel echt helemaal verzot op is. Haar enthousiasme werkte zelfs aanstekelijk voor de andere honden. Ook die vonden het opeens ontzettend leuk om achter de bal aan te rennen!  Het gaf een heel leuk zicht dat vier kleine honden samen aan het rennen waren. Vooral om Gizmo moesten wij erg lachen. Heerlijk om te zien hoe blij hij aan het rennen was tussen de andere honden en niet kon kiezen of hij nou met Mark of met mij even moest knuffelen: dus rende hij maar op en neer! 

uitlaatservice uitlaatservice uitlaatservice uitlaatservice

 

Categorieën: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *