Eens in de twee weken is er op Swinhove, een verzorgingstehuis in Zwijndrecht, een aaihonden middag.
Vandaag zijn wij er met Timber naar toe gegaan. Timber is er echt de ideale hond voor. Hij houdt van aandacht en vindt het heerlijk om aangeraakt te worden. Ook tegen de andere honden is hij sociaal, je moet natuurlijk niet hebben dat de honden elkaar in de haren vliegen met de ouderen erbij!

Het was alsof hij zijn taak aanvoelde. één voor één ging hij al die lieve mensen langs.
De ouderen genoten ervan om hem te knuffelen en ook om naar hem te kijken. Je ziet dat ze er rustig van worden en er van genieten om even er tussen uit te zijn. Als ik zelf ouder zou zijn, zou ik ook graag willen dat er een soort gelijke middagen worden georganiseerd. Ik denk dat elke dierenliefhebber hier zich wel in kan vinden, zeker als je zelf jarenlang voor een hond( of ander dier) gezorgd heb.

Helaas is er een tekort aan vrijwilligers.en met name honden.
Nu moeten de mensen soms (lang) wachten totdat er een hond bij hen komt. Als er meer honden zijn, is de wachttijd verleden tijd!

Heeft u dus op donderdagmiddag eens in de twee weken of eens in de maand hooguit twee uurtjes vrij, dan horen wij heel graag van u. Ook zonder hond kunt u uw steuntje bijdragen aan deze leuke middag.

Categorieën: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *