Alle onderstaande honden hebben ervoor gezorgd dat wij een heerlijk actieve en gezellige week achter de rug hebben.
Maar wie zijn deze vrolijke snuiters nou precies?
In deze blog gaan wij elke hond even kort voorstellen! Wij gaan het rijtje af van links naar rechts, beginnende linksboven.

Sultan: Deze grote Berner Sennen van vier jaar is bij gezellig bij ons op vakantie en is dus één van de oppashonden van deze week.
Fiep: Klein, dapper, zelfstandig en vrolijk, dat is Fiep! Sinds vier maanden loopt ze meerdere malen per week mee.
Ayka: één van onze nieuwe viervoeters. Ze is nu enkele keren mee geweest. Ayka is hele zachtaardige en lieve hond.
Bink: Ook deze labrador heeft pas onze groep op de maandagen versterkt. Vrolijk, vriendelijk naar zowel mens als dier, maar bovenal heel actief!
Jip: Wij kennen deze kanjer al sinds hij 12 weken oud was. Vreemde mensen zijn spannend, maar met alle honden is hij snel goede vrienden en is hij wel in voor een spelpartij!

Google: Naast Sultan mag ook Google bij ons vakantie vieren. Wij kennen haar al sinds haar puppytijd en is de slimste hond die wij kennen.
Kira: Helaas was Kira deze week loops en moest ze individueel uitgelaten worden. Wat heeft ze haar hondenvrienden gemist.
Boeddie: Bordercollie in hart en nieren. Deze dame weet heel goed hoe ze andere honden kan uitdagen tot een spelletje! Zowel voor een partijtje stoeien als zo hard mogelijk rennen vind ze helemaal geweldig.
Dirk: 9 maanden lang gaat Dirk meerdere malen per week mee. Hij is een ontzettende goedzak met een hele grote liefde voor water.
Luna: Af en toe loopt Luna met de groep mee. Deze mooie herder heeft sinds kort het water ontdekt en vond het heerlijk om met de andere honden een duik te nemen.

uitlaatserviceLuna: Heeft dezelfde eigenaar als Pepper. Deze week heeft ze voor het eerst gezwommen. Voorheen was ze heel angstig voor water, dat is best gek voor een labrador!
Semmy: Voor de eerste keer ging hij deze week met ons mee. Wat heeft hij het goed gedaan!
Tyson: Soms is hij een ondeugd en zelfs een tikkeltje eigenwijs, maar bovenal is hij de grootste clown en sfeermaker van de groep.
Twinkel: Samen met Julia loopt ze al 20 maanden 4 keer per week met ons mee. Deze dame gaat het liefste met Dirk, Joep en de andere waterratten het water in.
Joep: Deze knapperd is een allemans-vriend. Luistert geweldig en vind echt alles leuk: van zwemmen, tot graven tot spelen met andere honden. Zijn beste vriend is toch wel Jip, ze kennen elkaar al sinds hun puppytijd.

Julia: Graven, snuffelen, rondrennen en af en toe zwemmen: dat zijn de hobby’s van Julia. Het is een kleine avonturier die absoluut niet bang is om vies te worden.
Sophie: Zo hard mogelijk rennen en dan het liefst achter Boeddie aan, dat is voor Sophie helemaal het einde.
Gizmo: Samen met Fiep snuffelt hij de hele omgeving af. Gizmo vindt het geweldig om achter je aan te rennen!
Maurice: Is een hele lieve Golden Retriever. Ook hij is relatief nieuw in de groep en kan het erg goed vinden met zijn vaste wandelmaatjes Sophie en Boeddie.
Pepper: Deze Bordercollie heeft een beetje last van ADHD. Hij is heel de wandeling in beweging, zowel rennend als zwemmend. Daarnaast is hij een drijver: als wij vinden dat een hond te ver van de groep raakt, dan schakelen wij Pepper in. Dit is natuurlijk ontzettend handig.

 

 

Categorieën: Uncategorized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *