Wie zijn wij?


                          Mark

Denise

                          Denise

                           Volker

Vertel eens iets over jezelf?
Lees het antwoord op deze vraag:

Mark: Eigenlijk ben ik heel de dag op pad. Mijn belangrijkste bezigheid is de groepswandeling. Ik haal de honden bij hun thuis op, ga vervolgens naar het bos om ze daarna moe en voldaan naar huis te brengen. Hierna moet de bus natuurlijk schoongemaakt worden.
Naast het omgaan met honden vind ik de omgang met mensen ook erg leuk. Telefonisch sta ik u dan ook graag te woord en kennismakingsgesprekken vind ik altijd heel erg gezellig.
Buiten de groepswandelingen en klantencontacten om houd ik mij ook bezig met het geven van les en het individueel begeleiden en adviseren. De lessen geven Denise en ik bij hondenschool Fred riet in Dordrecht en bij het individueel begeleiden gaan wij gerichter te werk en zijn de opdrachten heel gevarieerd.

Denise: Een grote meerderheid van mijn taken vinden vanuit huis plaats. Ik zorg dat ik zoveel mogelijk aanwezig ben bij onze oppashonden waardoor ze de aandacht en zorg krijgen die ze verdienen. Daarnaast schrijf ik blogs en houd ik me bezig met de planning, website, beantwoorden van de mail en al het diverse wat komt kijken bij bedrijfsvoering.
Natuurlijk speel ik ook een rol met de groepsuitlaatservice en loop ik hier en daar gezellig mee. 

Volker: Sinds oktober 2017 loop ik als stagiair mee. Op werkdagen loop ik regelmatig mee met de hondenuitlaatservice en ook tijdens lessen of kennismakingen ben ik vaak aanwezig. Het analyseren van gedrag vind ik interessant, ook het 1 op 1 trainen met honden is mijn ding.