Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
9 + 1=

(38)
>
(38) Perry
Wed, 27 March 2019 18:34:56 +0000

Hartstikke blij met Mark en Denise. Onze kleine vriend Nibor is helemaal gek op ze. En ze zijn zo goed met honden. Vaak hebben wij nog niet door dat er iets speelt bij ons vriendje en dan krijgen we al n klein tipje om weer verder de goede kant op te gaan. Meer dan alleen maar even uitlaten dus!!

(37) Perry
Wed, 27 March 2019 18:34:51 +0000

Hartstikke blij met Mark en Denise. Onze kleine vriend Nibor is helemaal gek op ze. En ze zijn zo goed met honden. Vaak hebben wij nog niet door dat er iets speelt bij ons vriendje en dan krijgen we al n klein tipje om weer verder de goede kant op te gaan. Meer dan alleen maar even uitlaten dus!!

(36) Wout en Conny Drinkwaard
Mon, 28 May 2018 18:42:49 +0000

Onze Cairn Terrier Fleur was het eerste jaar erg druk en trok erg aan de lijn.
Toen wij een blog van Mark lazen over overprikkelde honden, konden we bijna meteen concluderen dat dat met Fleur het geval was. Mark heeft ons eerst geholpen via de telefoon / facebook. De belangrijkste tip was dat Fleur vooral heel veel rust nodig had, hoewel ze dat zelf niet door had. Het trekken aan de lijn bleef lastig; uiteindelijk hadden we wel profijt van een antitrek tuigje, maar volgens Mark was dat zeker niet de oplossing; dit doet pijn bij de hond. Daarom spraken we één keer een uur af in Dordrecht. Toen heeft Mark ons vooral geleerd dat wandelen leuk moet zijn voor Fleur. Gewoon een halsbandje, laat maar trekken en snuffelen en niet te veel commando's geven of corrigeren. Dit werkt heel ontspannend voor hond baasje / vrouwtje en het gaat nu veel beter. We zijn heel blij met de tips van Mark!

(35) Arie en Anja de Snoo
Mon, 2 April 2018 10:04:01 +0000

Wij hebben Mark ingeschakeld omdat we een Jack Russel hebben met een rugzakje (herplaatsing). Rakker werd steeds onrustiger en niet corrigeer-en trainbaar.
Mark heeft Rakker in de thuissituatie geobserveerd en ons de lichaamstaal van Rakker leren lezen. Wat een Eye-opener. Wat is het heerlijk om op een rustige en zeer professionele wijze advies te krijgen. Wat zo leuk is dat er geen goed of fout is, maar wat is in het belang van je hond.
Wil je advies op maat: Schakel dan met een gerust hart Mark in.

(34) Rob en Cilia
Thu, 29 March 2018 14:52:00 +0000

Ha Mark en Denise
Vandaag is het alweer 2 jaar geleden dat Bink er niet meer is..
Bink die aan de basis van jullie bedrijf stond en nog steeds trots op jullie bus prijkt...
Bink die we destijds nog nooit hadden
uitbesteed totdat we jullie op internet
vonden..
Bink die zo ontzettend welkom bij jullie was ..

Bink we zullen hem nooit vergeten en jullie
ook niet!!!!

Lieve groetjes uit Maasdijk ❤


(33) Susanne
Fri, 12 January 2018 10:23:38 +0000

Mark en Folker hebben ons geholpen het gedrag van onze hond beter te leren herkennen. Door een persoonlijk en warm gesprek en de juiste vragen werd al snel duidelijk waar we winst konden behalen met onze hond. Hele fijne benadering en snel resultaat!

(32) Alfonso en Joanne
Sat, 11 February 2017 14:44:14 +0000

Wat zijn wij ontzettend blij met Mark en Denise. Wij zijn in het bezit van een Akita Inu, een ras dat bekend staat als 'moeilijk' en ' eigenzinnig'.
Mark en Denise zijn twee zeer professionele mensen die weten waar ze over praten en waar ze het over hebben. Geven zinvolle lezingen en houden zichzelf up to date. Geven les bij hondenschool Fred Riet. Zijn dus zeer bekwaam en vakkundig.
Hun hart, ziel en zaligheid ligt echt bij: "De hond!"
Wat wij ook zeer waarderen is dat als je zelf voor een 'bepaald probleem' met je hond komt te staan,( bv gedragsverandering tijdens het uitlaten of wat dan maar ook) ze beiden met je meedenken, proberen met oplossingen te komen, je tips geven, en altijd een luisterend oor bieden.
Onze Akita Nena gaat 3 keer in de week met Mark en Denise mee en het is dan ECHT feest voor haar. Door het dolle heen, kwispelend van blijdschap, als ze alleen al de auto van hun aan het eind van de straat aan hoort komen. Zeer dankbaar dat we gebruik mogen maken van hun diensten. Met een gerust hart laten wij ons dierbaar bezit aan hun over. Nena en wij hebben een Gouden Plekje gevonden en hopen hier nog heeeeeeeel lang gebruik van te mogen maken.

(31) Syl van Willegen
Wed, 15 June 2016 21:05:10 +0000

Mijn hond en ik kennen Mark & Denise via de hondenschool: twee enthousiaste en betrouwbare mensen die het beste met je hond voor hebben. Luna is nu ook een paar keer met de uitlaatservice mee geweest en dat is goed bevallen. Ze zijn erg begaan met je hond en de positieve en rustige benadering waardeer ik erg. Door mijn onregelmatige werk heb ik eigenlijk zelden opvang nodig voor mijn hond, maar toch zal ik Luna zo af en toe laten meegaan, gewoon omdat `t goed (en leuk!) voor haar is!

(30) Familie Kramers
Thu, 7 April 2016 10:21:58 +0000

Onze lieve aussie Destiny gaat 3 x in de week met Mark en Denise mee. We zijn van hun diensten gebruik gaan maken nadat we hebben mogen ervaren hoe bekwaam, deskundig, rustig zij met honden omgaan via onze lessen bij Hondenschool Fred Riet. Destiny gaat dolgraag mee. Ze kijken goed in welke groep ze past en geven regelmatig terugkoppeling na de wandelingen wat we erg waarderen. Ook als je met vragen zit of advies wilt kunnen Mark en Denise je goed bijstaan.
Kort gezegd een super goede en betrouwbare service waarvan we hopen dat we er nog jaren gebruik van mogen maken. Een absolute aanrader!

(29) Jeannette Riphagen
Mon, 21 December 2015 15:04:13 +0000

Mijn labradoodle Sunny mag 1 keer in de week met Denise en Mark mee en dat is een groot feest. Heerlijk ravotten met andere honden en omdat het kleinschallig is hoef ik niet in angst te zitten dat hij niet in de gaten wordt gehouden. Ik geef hem dus met een gerust hart mee en zijn reaktie naar Denise en Mark zegt meer dan woorden, dan weet je gewoon dat het goed is. Ook als ik eens omhoog zit met uitlaat kan ik altijd bij Denise en Mark terecht die altijd meedenken en proberen een oplossing te vinden. Dus ik kan eigenlijk alleen maar zeggen " wat zijn Sunny en ik blij dat jullie er zijn" Heel erg bedankt voor alle goede zorgen..

>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *