Hersenwerk voor honden: wat is dat nou precies?
Met hersenwerk voor honden daag je de hond mentaal uit. Wanneer je hersenwerk op een juiste manier aanbiedt, heeft dit vele positieve effecten op jouw hond. 

Hersenwerk is niet alleen erg leuk om samen te doen.
Je traint daarnaast ook nog eens de gehoorzaamheid, geduld en concentratie van de hond. Na afloop zal de hond mentaal voldaan en dus moe zijn!

Voor wie:
Hersenwerk voor honden is voor elke hond geschikt. Vrijwel iedere hond vindt het leuk, en heeft het nodig, om mentaal uitgedaagd te worden op zijn eigen niveau. Hersenwerken kost veel energie en honden worden er erg moe van.  Ook zorgt het snuffelen voor ontspanning en minder stress, mits je het goed doet! 

Inhoud van de workshop hersenwerk voor honden:
De workshop bestaat deels uit theorie en deels uit praktijk.
Er worden meerdere puzzels uitgelegd. Je leert hoe je deze op de goede manier kan aanbieden aan jouw hond en hoe je deze steeds een stapje moeilijker kan maken. Er wordt veel aandacht besteed aan lichaamstaal.
Na deze workshop ben je in staat om zelf op een goede manier te puzzelen met jouw hond! Je weet hoe je levels op moet bouwen. Je leert te herkennen wanneer een level te moeilijk is of wanneer je hond moe begint te worden. 

Hoe & waar
De workshop hersenwerk voor honden is een privéles en kan heel makkelijk uitgevoerd worden in jouw eigen woonruimte. Wij kunnen ook op een buitenlocatie afspreken. 

Heb je een groepje waarmee je graag deze workshop hersenwerk wilt doen? Dat kan natuurlijk ook! 

Dag en tijd kunnen wij samen bespreken. De workshop hersenwerk voor honden neemt ongeveer 1 uur in beslag.

Tarieven:
30,00 per workshop.
Buiten Dordrecht wordt er een kilometervergoeding berekend van 0,50 per kilometer.
Deze bedragen zijn inclusief btw.